Οι ευχές των προπονητών της Α’ ΕΚΑΣΘ μέσω του Northbasket

225

Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων το «Northbasket» επικοινώνησε με τους προπονητές των ομάδων της Α’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών και σας μεταφέρει τις ευχές τους.

Πόλυς Γεωργιάδης (Ζέφυρος):

«Ευχές σε όλους τους συμμετέχοντες στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ για υγεία και ειδικότερα για τους αθλητές μία αγωνιστική με όσο το δυνατόν λιγότερους και ανώδυνους τραυματισμούς.

Λόγω των δύσκολων συνθηκών που υπάρχουν γύρω μας, νομίζω πως όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε τον συναθλητή μας και γενικότερα τον διπλανό μας. Και ας απολαύσουμε όσο  περισσότερο μπορούμε το παιχνίδι του μπάσκετ. Καλή ξεκούραση και καλή δύναμη για τη συνέχεια σε όλους».

 

Δημήτρης Πετρόπουλος (ΠΣ Ευκαρπίας):

«Εύχομαι ο κόσμος να αλλάξει την ψυχολογία και να καταλάβει το νόημα των απλών πραγμάτων στη ζωή. Όσον αφορά το χώρο του μπάσκετ εύχομαι υγεία και οι ομάδες να αρχίσουν να αναπτύσσονται».

 

Γιώργος Τουλούμης (Χαλκηδόνα):

«Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία σε όλες  τις ομάδες και όλοι οι παίκτες και οι προπονητές να ευχαριστούνται αυτό που κάνουν. Επίσης, εύχομαι το νέο χρόνο να αναβαθμιστεί ο χώρος του μπάσκετ που το έχει μεγάλη ανάγκη».

 

Γιάννης Γκένογλου (ΠΚ Νεάπολης):

«Εύχομαι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ να έχουν καλή επαγγελματική αποκατάσταση τη νέα χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό να μην έχουμε άνεργους παίκτες. Επίσης, εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλον τον κόσμο».

 

Στέφανος Κοσμάς (Μ. Αλέξανδρος):

«Εύχομαι σε όλους τους παίκτες, τους διοικούντες και τους παράγοντες υγεία και από εκεί και πέρα οι επιθυμίες τους να γίνουν πραγματικότητα. Ακόμα, να κυλήσει το νέο έτος χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά την ομάδα μου εύχομαι να μείνουμε όπως είμαστε μία παρέα, να μην μας επηρεάσουν εξωαγωνιστικοί παράγοντες και να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι μας».

 

Περικλής Σαμαράς (ΑΚΘ Αστέρια):

«Υγεία σε όλους τους προπονητές και τους παίκτες. Εύχομαι το μπάσκετ να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν προ ετών σε επίπεδο οργανωτικό, αγωνιστικό ακόμα και προπονητικό».

 

Δημήτρης Ροδάς (Γαλαξίας Αδένδρου):

«Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε ότι δύσκολο θα έρθει τη νέα χρονιά. Ο αθλητισμός να γίνει ακόμη πιο δυνατός σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε».

 

Απόστολος Δεμερτζής (Αριστοτέλης Επανομής):

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα να είναι χαμογελαστά όλα τα παιδιά του κόσμου. Παράλληλα εύχομαι το άθλημα που αγαπάμε να συνεχίσει να είναι στις δόξες του όπως είναι τα τελευταία χρονιά».

 

Άκης Κοτανίδης (Ασβεστοχώρι):

«Πρώτα από όλα υγεία σε όλους. Ακόμα, εύχομαι τη νέα χρονιά το άθλημά μας να σημειώσει μεγάλη πρόοδο και  να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά στις τάξεις του».

 

Κώστας Κωτούλης (Ν. Ραιδεστός):

«Εύχομαι στις γιορτές και τη νέα χρονιά όλοι μας να γίνουμε πιο ανθρώπινοι και να απλώσουμε το χέρι στο διπλανό μας για να μπορέσουμε όλοι μας να έχουμε μία πιο άξια ζωή. Ας ελπίσουμε μέσα στην όλη αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε να δούμε με αισιοδοξία καλύτερες μέρες στο χώρο του μπάσκετ».

 

Χριστόδουλος Μαλτέζος (Ελπίδα Αμπελοκήπων):

«Υγεία πάνω από όλα άλλωστε αυτό είναι το σημαντικότερο. Επίσης, να έχουμε δύναμη για να μπορούμε να παίζουμε και να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Να το απολαμβάνουμε».

 

Δημήτρης Νέτας (Κεραυνός Ωραιοκάστρου):

«Εύχομαι ολόψυχα υγεία και κουράγιο σε όλο τον κόσμο. Επίσης, εύχομαι όλος ο κόσμος να στραφεί στον αθλητισμό για να ξεχάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τις δύσκολη αυτή εποχή».

 

Γιώργος Γιαννάκης – Λίνα Ριτζαλέου (Πανόραμα):

«Υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους και να περάσουν ωραίες οικογενειακές στιγμές. Επίσης, ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς και με πολλή υπομονή».