Οι ευχές του Ιτούδη στον ΠΑΟΚ (vid)

646

Τις δικές του ευχές έστειλε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης στονΠΑΟΚ, με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η “φιλική” αναμέτρηση του “δικέφαλου του βορρά” κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα λάβει μέρος την Παρασκευή (9/9) και ώρα 20:00.

“Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να πω “χρόνια πολλά” στον ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια. Εμείς ως σύλλογος, ως ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεχθήκαμε με χαρά να πάρουμε μέρος σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε κι εμείς με την σειρά μας να βοηθήσουμε να υπάρξει μία ωραία βραδιά για τον κόσμο που θα έρθει να δει το παιχνίδιΤΣΣΚΑ – ΠΑΟΚ.

Με όλες τις απουσίες που μπορεί να έχουμε λόγω των τραυματισμών και σε αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας αυτό που μας ενδιαφέρει κι εμάς είναι το πώς η ομάδα μας θα γίνεται καλύτερη από μέρα σε μέρα” ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Δείτε το βίντεο με τις ευχές του Έλληνα προπονητή:

Ο μεγάλος αγώνας του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλησιάζει και ο Δημήτρης Ιτούδης στέλνει από τη Μόσχα τις ευχές του για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ! #pamepaok #paok90years

Geplaatst door PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK op Zaterdag 3 september 2016

Πηγή: ebasket.gr