Οι ευχές της Χ.Α.Ν.Θ. στον Κώστα Παπανικολάου

596

Στο ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Παπανικολάου καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του. Η Χ.Α.Ν.Θ. όπως και το Μουσείο του Μπάσκετ, εύχονται ολόψυχα στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ καλή επιτυχία στην νέα σελίδα της καριέρας του. «Εμείς στην Χ.Α.Ν.Θ., ζήσαμε από κοντά τον αγώνα και την προσπάθεια του Κώστα να διατηρηθεί σε καλή φόρμα όλο αυτό το διάστημα μέσω των προπονήσεων που έκανε στο γήπεδο μας.

Του στέλνουμε την θετική μας ενέργεια και ευχόμαστε καλή τύχη και πάνω από όλα να είναι γερός και υγιής», δήλωσε ο Γιωργής Μπουσβάρος που πρόσφερε στον Παπανικολάου λίγες ημέρες πριν ο παίκτης αναχωρήσει για την Αμερική μια φόρμα της Χ.Α.Ν.Θ, όπως και αντικείμενα του Μουσείου. «Εύχομαι στον Κώστα να υλοποιήσει τα όνειρα του.

Tο ΝΒΑ δεν είναι το τέλος, είναι απλά ένα σκαλοπάτι. Ο Κώστας είναι σχετικά μικρός σε ηλικία , η καταξίωση στο ΝΒΑ, η παρουσία του σε φαίναλ φορ, οι διακρίσεις πρέπει να είναι ο στόχος», δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Κυριακού ο οποίος για έναν περίπου μήνα είχε αναλάβει την εκγύμναση του Κώστα Παπανικολάου.