Οι αναβάτες του MotoGP παίζουν πόκερ στην πίστα της Χερέθ!

590

 

Οι αναβάτες του MotoGP παίζουν πόκερ στην πίστα της Χερέθ!

Επιπλέον, κάνουν τις προβλέψεις τους για το Gran Premio bwin de España.

 

Οι αστέρες του MotoGP Loris Capirossi, Randy de Puniet και Nico Terol καθώς και οι θρύλοι του αθλήματος Alex Crivillé, Angel Nieto και Randy Mamola απέδειξαν τις ικανότητές τους στο τραπέζι πόκερ της bwin, που είχε στηθεί σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον: στη γραμμή εκκίνησης της πίστας της Χερέθ. Επιπλέον, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους στο MotoGP αποκλειστικά με την bwin.com, τη No1 online gaming εταιρεία και επίσημο εταίρο της  κατηγορίας  MotoGP από το 2004, και έκαναν τις προβλέψεις τους για το επερχόμενο Gran Premio bwin de España.

 

Πρώτος σταθμός του MotoGP Poker Series

Η Χερέθ δεν θα φιλοξενήσει μόνο το πιο συναρπαστικό Grand Prix του Πρωταθλήματος, αλλά θα αποτελέσει και την πρώτη στάση του bwin MotoGP Poker Series! Πρόκειται για μια σειρά online τουρνουά πόκερ, που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες της bwin να κερδίσουν ένα VIP πακέτο φιλοξενίας σε κάποιον αγώνα MotoGP! Στη Χερέθ θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, δύο έλληνες νικητές, οι οποίοι θα ζήσουν ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δράση και ταχύτητα! Επόμενες στάσεις θα είναι οι αγώνες σε Μουγκέλο και Μπρνο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των οδηγών

Ο Randy De Puniet, από τη Γαλλία, ελπίζει σε έναν καλό αγώνα για τον ίδιο: “Αισθάνομαι καλά πάνω στην καινοή﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ηχανt NTS]ύργια μου μηχανή. Η αίσθηση που είχα στο Κατάρ ήταν εξίσου καλή. Παρόλο που δεν τερμάτισα τον αγώνα, η ταχύτητα ήταν εκεί. Έκανα ένα λάθος στον πρώτο γύρο, αλλά κατάφερα να είμαι στην πρώτη οκτάδα και νομίζω ότι αυτός είναι ένας καλός στόχος.” Τα φαβορί για τη Χερέθ είναι δύο, σύμφωνα με τον Randy De Puniet: “νικητής θα είναι ή ο Lorenzo ή ο Stoner, αλλά νομίζω ότι ο Lorenzo έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς είναι πάντα πολύ γρήγορος στη Χερέθ και αυτή είναι η πίστα για τη Yamaha”.

 

Για τον Ιταλό αναβάτη Loris Capirossi είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει το νικητή του αγώνα: “Είμαστε στην Ισπανία, για αυτό ο Pedrosa και ο Lorenzo λογικά είναι τα φαβορί, αλλά και o Stoner είχε καλή εκκίνηση. Θα δούμε..αν και νομίζω ότι τελικά ένας Ισπανός αναβάτης θα κερδίσει”. Όταν ρωτήθηκε για το πόκερ, ο Ιταλός πρόσθεσε: “το online πόκερ είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή! Σου επιτρέπει να παίξεις με τους φίλους σου από απόσταση, έχει πλάκα και σε ξεκουράζει. Όταν το αισθάνεσαι, μπορείς απλά να συνδεθείς”.

 

Σύμφωνα με τον Ισπανό αναβάτη Nico Terol υπάρχουν μέχρι και τρία φαβορί: “Στο MotoGP, τα πράγματα έχουν αρχίζει να βράζουν, Φυσικά, βλέπω το Stoner πολύ δυνατό, αλλά νομίζω ότι και ο Pedrosa  θα τα πάει πολύ καλά, ενώ βλέπω ότι και ο Lorenzo θέλει να τα πάει καλά για τη Yamaha. Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον, θα έλεγα τον Pedrosa”.

 

Ο Ισπανός θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Alex Crivillé, ποντάρει σε Ισπανό νικητή: “Εύχομαι να είναι ο Lorenzo ή ο Dani. Λένε ότι πρόκειται να βρέξει. Όλα εξαρτώνται από τον ώμο του Dani. Ο Lorenzo νίκησε πέρυσι και θα είναι πολύ δυνατός”.

 

Σύμφωνα με τον Ισπανό πρώην ήρωα του MotoGP Angel Nieto “είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω το νικητή. Είναι μια πίστα όπου οι οδηγοί θα τα δώσουν όλα, καθώς θα υπάρχουν 120.000 θεατές και πιστεύω ότι θα είναι ο καλύτερος αγώνας του πρωταθλήματος. Επειδή ο Pedrosa είναι τραυματισμένος στον ώμο, θα ποντάρω στον Lorenzo”.

 

Ο Randy Mamola, ο κορυφαίος Αμερικανός πρωταθλητής είναι σχεδόν σίγουρος: “Για μένα, ο νικητής στη Χερέθ το 2011 είναι ο Jorge Lorenzo.” Σχετικά με το πόκερ, ο Mamola πιστεύει πως “για να είσαι καλός παίκτης, πρέπει να έχεις νεύρα από ατσάλι, όπως ένας αναβάτης GP:Πρέπει πάντα να δείχνεις πολύ δυνατός, γιατί μόνο οι αδύναμοι χάνουν”.

http://bwinpressevent.com/motogp/135/#downloads