«Οι Αμπελόκηποι Μενεμένης πρεσβεύουν την άθληση»!

1282

Στον φετινό σχεδιασμό και στον στόχο των ομάδων καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Αμπελοκήπων Μενεμένης αναφέρθηκε, προ ημερών, ο προπονητής του γυναικείου τμήματος του σωματείου από τον Νομό Θεσσαλονίκης, Χριστόδουλος Μαλτέζος.

«Η γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης των Αμπελοκήπων Μενεμένης δεν εισήλθε, φέτος, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Το τμήμα μας δεν είχε τη δυνατότητα να έχει όλες τις παίκτριες σε δράση από την αρχή της προετοιμασίας της, με συνέπεια να μην μπορέσει να βρει ρυθμό… Παρ’ αυτά, θεωρώ πως η ομάδα μας θα καταφέρει, σύντομα, να βρει τον καλό εαυτό της και να… δέσει ως σύνολο, τερματίζοντας σε μια ικανοποιητική θέση στο τέλος της χρονιάς!

Άλλωστε, η ομάδα μας έχει αλλάξει «προφίλ» σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, αφού στο ρόστερ της έχουν ενταχθεί αρκετές καινούργιες αθλήτριες, όπως η Θεανώ Δημητριάδου (πλέι-μέικερ και γκαρντ) από Α.Ο. Ευκαρπία, η Σέβη Πετράκη (γκαρντ και σμολ-φόργουορντ) από την ίδια ομάδα, η  Κωνσταντίνα Κεσόγλου (σμολ-φόργουορντ και φόργουορντ) από τον Ε.Ο. Σταυρούπολης, αλλά και ορισμένες νεαρές αθλήτριες οι οποίες προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου.

Βέβαια, σκοπός μας δεν είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία, ούτε η διαγραφή μιας πορείας πρωταθλητισμού, αλλά η καλύτερη δυνατή άθληση των παικτριών μας. Το ευχάριστο για τον σύλλογο μας είναι η πληρότητα τμημάτων στην αθλητική του οικογένεια και ειδικά η συγκέντρωση, περίπου, 160, αθλητών-τριών στο φυτώριο του σωματείου.

Αυτό είναι το μέλλον του Α.Ο. Αμπελοκήπων Μενεμένης, ο οποίος στηρίζεται από τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και κυρίως από τον Δήμαρχο, Λάζαρο Κυρίζογλου», είπε, αρχικά, ο κ. Χριστόδουλος Μαλτέζος, για να προσθέσει στην συνέχεια:

 

«Επίσης, ο Α.Ο. Αμπελοκήπων Μενεμένης διαθέτει ανδρική ομάδα μπάσκετ, η οποία καθοδηγείται από τον κ.Κουμπαρά και συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Κ.Α.Σ.Θ, αλλά και αρκετούς, ακόμα, αξιόλογους προπονητές, όπως εγώ και η κα. Φανή Θωμά», κατέληξε ο πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστας της Α.Ε. Ευόσμου και του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης.

 

πηγή: gipedo.eu