ΟΔΚΕ-ΟΣΕΚΚ: «Περαστικά Βασίλη Πιτσίλκα»

703

Τη συμπαράστασή τους στον Βασίλη Πιτσίλκα εξέφρασαν η ΟΣΕΚΚ και η ΟΔΚΕ και εύχονται να βγει δυνατός από τη μάχη που δίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΚ, αναφέρει: “Η δυσάρεστη είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Βασίλη Πιτσίλκα έχει συγκλονίσει το χώρο του μπάσκετ. Ο γιος του πρώην διεθνούς ρέφερι Νίκου Πιτσίλκα βρίσκεται από χθες σε καταστολή στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στη φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι. Η ΟΣΕΚΚ, το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Γιώργος Κούζας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη και εύχονται να βγει δυνατός από αυτή τη μάχη”.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ, αναφέρει: “To ΔΣ της ΟΔΚΕ εύχεται στο Βασίλη μας και στην οικογένεια του Νίκου δύναμη, κουράγιο και πραγματική υπομονή για άλλη μια “μάχη” που απαιτείται να δώσουν! Είμαστε σίγουροι στη θετική της έκβαση γιατί, απλά,  έτσι μας έχει συνηθίσει η οικογένεια του Νίκου.

Η ελπίδα μας ενισχύεται μέσα από τη δύναμη και το χαμόγελο του Βασίλη, που το ξέρουμε καλά. Απευθύνουμε Θεϊκή ικεσία, να αναρρώσει και να ορθοποδήσει σύντομα. Συμπάσχουμε με την οδύνη της οικογένειας και δηλώνουμε, έστω και με τις ελάχιστες δυνάμεις μας, αρωγοί και συμπαραστάτες σε ότι κι αν χρειαστεί ο Βασίλης”.