Ξεκινούν το Σάββατο οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς

485

Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοίνωσε ότι το προσεχές Σάββατο (15/09) θα ξεκινήσουν οι Ακαδημίες τις δραστηριότητές τους, ενώ άφησε αιχμές για πρώην προπονητές του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς οφείλουν να ενημερώσουν τους κατοίκους κυρίως της Καλαμαριάς, ότι η Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ξεκινάει επίσημα της δραστηριότητές της το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στα προπονητήρια κάτω από τις κερκίδες του ποδοσφαίρου.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς, από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης μας και το ιστορικότερο της Καλαμαριάς, έχοντας μακροχρόνια πορεία στα καλαθοσφαιρικά τμήματα υποδομής και ακαδημιών, έχει όραμα για τη νεολαία της Καλαμαριάς, συγκεκριμένο πρόγραμμα και οργάνωση για την πραγμάτωσή του, έμπειρο και εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό, ενώ η εμπειρία χρόνων από τη μία μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι κι από την άλλη μας θωρακίζει με τη σιγουριά της τελικής επιτυχίας.

Φαινόμενα προπονητών, που τα προηγούμενα χρόνια πέρασαν από τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του σωματείου μας και πλέον έχουν ιδρύσει δικές τους ακαδημίες ή μεταπήδησαν σε άλλους συλλόγους και προσπαθούν δολίως να προσεταιριστούν και δελεάσουν τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκοπό τη μαζική τους αποχώρηση από το σύλλογο, καμία απολύτως σχέση έχουν με το σωματείο μας και τα καταδικάζουμε ευθαρσώς και δημοσίως.

Οι Ακαδημίες μας ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου έχοντας ως Υπεύθυνο Ακαδημιών τον προπονητή Θάνο Γιαννικόπουλο και με την εποπτεία του Γιώργου Σφαιρόπουλου. Ακόμη, μέλη του προπονητικού προσωπικού που θα στελεχώσει τα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες είναι οι: Κατερίνα Καρακασίδου, Γρηγόρης Κοκκινίδης και Νίκος Ελευθεριάδης».