Ξεκινά στις 3 Σεπτέμβρη η ακαδημία των κοριτσιών του Ηρακλή

365

Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 09.00 στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Μπάσκετ Κοριτσιών του Ηρακλή.

Η ακαδημία απευθύνεται σε κορίτσια 4 έως 15 ετών που επιθυμούν μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα προπονήσεων, αγώνων και εκδηλώσεων να μάθουν σωστά τα βασικά του basketball και να ψυχαγωγηθούν αποτελώντας μέλος του  πιο ιστορικού αθλητικού συλλόγου.

Από φέτος η Ακαδημία Μπάσκετ Κοριτσιών του Ηρακλή θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία του Σίμου Συρόπουλου, που την τελευταία εικοσιπενταετία έχει συνδέσει το όνομα του με την δημιουργία των μεγαλύτερων ακαδημιών μπάσκετ κοριτσιών της πόλης με τελευταίο σταθμό τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ αλλά και ΜΕΝΤ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΘΕΡΜΗΣ  και  ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Προπονήτρια στα τμήματα των ακαδημιών θα είναι η Παναγιώτα Τσαμπούρη που την τελευταία πενταετία αποτέλεσε την αρχή και το τέλος της ακαδημίας του Παναθλητικού και θα μεταφέρει στα νέα κορίτσια του Ηρακλή την αγάπη για τον αθλητισμό, τα στοιχεία  και τα μυστικά της ατομικής τεχνικής και τακτικής του αθλήματος, την ομαδικότητα…. αλλά και το σκοράρισμα σαν 1η σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών αλλά και κάτοχος του ρεκόρ 3πόντωνστην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ.

Στόχος της Ακαδημίας, μέσα από ένα πρωτοποριακό και δοκιμασμένο πρόγραμμα αθλητικής παιδείας και ανάπτυξης είναι η εξέλιξη και ομαλή μετάβαση των αθλητριών στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (Κορασίδων – Νεανίδων – Γυναικών).

Εχέγγυο γι αυτό αποτελεί πρωτίστως το προπονητικό team των Γυναικείων τμημάτων του Ηρακλή (Σίμος Συρόπουλος, Γιάννης Δαμαλής, Χρήστος Τσιμπούκου, Παναγιώτα Τσαμπούρη), ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης (Βασίλης Πανουτσακόπουλος) οι ορθοπεδικοί (Πέτρος Γιαννακοβίτης και Κώστας Δημητρακάς), ο φυσιοθεραπευτής (Δημήτρης Σταμούλης), η διατροφολόγος (Κατερίνα Μιχαλάκα) καθώς επίσης και οι άρτιες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου Γήπεδο μπάσκετ, Προπονητήριο, Αίθουσα Ενδυνάμωσης, Ανοιχτό γήπεδο στίβου.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα γίνονται στο Ιβανώφειο κάθε Σάββατο και Κυριακή καθώς και Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή απόγευμα ενώ οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά το απόγευμα (19.00 – 22.00) και Σάββατο πρωί  (09.00 – 13.00). Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2310207715, 6974796620, 6977234111, 6939361573.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος σε κάθε παιδί θα δοθεί  πλήρες αθλητικό σετ που θα περιλαμβάνει: αθλητική στολή doubleface, φόρμα, αθλητική τσάντα και  t-shirt.

Επίσης στις αθλήτριες της ακαδημίας θα παρέχεται Δωρεάν είσοδος στους αγώνες της Γυναικείας και Αντρικής ομάδας με ειδική κάρτα.

Τέλος σημειώνεται ότι και για φέτος θα ισχύσουν προνομιακές τιμές για αδέρφια και πολύτεκνους.

akadimia koritsiwn iraklis

iraklis akadimia

akadimia iraklis