Ξεκινάει ακαδημία μπάσκετ ο Δημόκριτος

329

Ο Δημόκριτος Basketball Club λειτουργεί φέτος την Ακαδημία Μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια από 5 χρονών και πάνω.

Η Ακαδημία είναι σχολή εκμάθησης μπάσκετ για παιδιά που ενδιαφέρονται και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του, να ασχοληθούν συστηματικά και οργανωμένα με τα βασικά, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν και γενικότερα να μυηθούν στον αθλητισμό, έτσι ώστε ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής τους.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών (απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχοι της Γ.Γ.Α.), με πολυετή παρουσία στα γήπεδα του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού. Σκοπός της προπόνησης είναι η βελτίωση της ατομικής τεχνικής και της φυσικής κατάστασης των παιδιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Ακαδημία θα ξεκινήσει τις προπονήσεις το Σάββατο 14/09. Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις (κλειστά γήπεδα), του δήμου Αμπελοκήπων αλλά και σε άλλα κλειστά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης, ανάλογα με τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν. Το πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί με κριτήριο τα τμήματα που θα προκύψουν μετά τις εγγραφές. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η γνωριμία με τα παιδιά και η πρώτη κατάταξη σε τμήματα με κριτήριο την ηλικία τους. Τα τμήματα της Ακαδημίας θα συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς περιμένουν τα παιδιά ευχάριστες εκπλήξεις (διαγωνιστικά παιχνίδια, δώρα, κ.α.).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ρούχα, αθλητική τσάντα κ.α. Οι αθλητές μετά την εγγραφή τους υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση, που πιστοποιεί ότι είναι υγιείς και μπορούν να πάρουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ετήσια συνδρομή καθορίζεται στα 170 ευρώ. Επίσης θα γίνουν ειδικές τιμές για αδέλφια (έκπτωση 50% για το δεύτερο και τρίτο παιδί). Έκπτωση 25% εφάπαξ πληρωμή.