Ξεκίνησε με επιτυχία το Northbasket Player Development

699

Με τους καλυτέρους οιωνούς ξεκίνησε το Northbasket Player Development. Απο την Δευτέρα 9/7 στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας οι συμμετέχοντες του Northbasket Player Development άρχισαν να δείχνουν τις μπασκετικές και όχι μόνο διαθέσεις τους. Από νωρίς, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Μαυράκη   οι αθλητές προπονήθηκαν σε ασκήσεις ισσοροπίας, μυϊκής συναρμογής και ευκινησίας. Στο μπασκετικό κομμάτι, προπόνηση στα βασικά, επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Northbasket Player Development. Πιο συγκεκριμένα, τις δυο πρώτες ημέρες δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων ντρίπλας και πάσας, καθώς και στη μηχανική του σουτ. Επιθετικές κινήσεις με έμφαση στα κοψίματα όπως και στη λειτουργία των επιθετικών δεξιοτήτων απέναντι σε άμυνα συμπλήρωσαν το πρόγραμμα του Northbasket Player Development.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στην προπονητική ομάδα του Northbasket Player Development.

Η ομάδα του Northbasket Player Development θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους υποστηρικτές : Print Express, Τέσσερα (σύγχρονο καφενείο), Le tif, Kyana, Μάρμαρα Σαρρίδη, Tyreman.gr, Dr. Γιολάντα Πεπέ, Αφοί Τζίνα, Κάβα Ποτών Βασίλης Τσολάκης, Πετρέλαιο Θέρμανσης Αφοί Παφραλίδη, shop 4 basket, Home Gas, Actionsport.gr.