Ν. Βότσης: “Η ώρα της σειράς των τελικών έφτασε…”

279

Η ομάδα του Ναύαρχου Βότση είναι η μία εκ των δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΘ Γυναικών. Με αφορμή τους προσεχείς αγώνες κόντρα στον ΕΟΣ τα μέλη της ομάδας του Ναύαρχου Βότση στο facebook ανάρτησαν το παρακάτω κείμενο, το οποίο και παραθέτουμε:

“Η ομάδα μας ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης (19-3) η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κάνοντας το 2-0 στους ημιτελικούς απέναντι στην 3η ΜΕΝΤ (18-4) , θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ε.Ο. Σταυρούπολης (15-7), ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά έκανε και αυτός το 2-0 απέναντι στην 1η Θέρμη (20-2).

Η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια και θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Α2! Το πλεονέκτημα της έδρας θα είναι για τον Ναύαρχο Βότση.

Στην διάρκεια της φετινής σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές.

Η πρώτη για τον θεσμό του κυπέλλου (που κατέκτησε ο Ν. Βότσης για πρώτη φορά στην ιστορία του) Ν. Βότσης – ΕΟΣ 52-46.

Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ναύαρχος υποδέχθηκε τον ΕΟΣ στην Μίκρα και ο αγώνας έληξε υπέρ της ομάδας του Βότση με σκορ 42-36.

Στον δεύτερο γύρο ήταν η σειρά της ομάδας της Σταυρούπολης να πάρει την νίκη, στην έδρα της με σκορ 61-57.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΕΑΚ Μίκρας 2 την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 21:00. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΕΟΣ στις 17/4 και αν χρειαστεί 3ος τελικός θα γίνει ξανά στην Μίκρα στις 24/4”.