Ντολόπουλος: Στόχος μας η άνοδος μέσα από καλό μπάσκετ

430

Η εντός έδρας ήττα της Μακαμπή από το Ασβεστοχώρι τη περασμένη Δευτέρα, επέφερε την πτώση του συλλόγου από τη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΚΑΣΘ.

Η ομάδα του Σάββα Ντολόπουλου βρέθηκε σε κακή ημέρα και μοιραία γνώρισε τη παρθενική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο «Northbasket». Αναλυτικά: «Όταν υποτιμάς ένα παιχνίδι αυτά τα αποτελέσματα έχει. Εμείς όπως αποδείχτηκε υποτιμήσαμε την αντίπαλη ομάδα, δεν λειτουργήσαμε σωστά ούτε στον επιθετικό αλλά και ούτε στον αμυντικό τομέα και έτσι μοιραία ηττηθήκαμε. Από την άλλη η αντίπαλη ομάδα έπαιξε χωρίς άγχος, απελευθερωμένα, ήταν πολύ εύστοχη από τα 6.75 και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Ήταν μία δίκαιη ήττα για εμάς».

Όσον αφορά το ματς που ακολουθεί με τον Ερμή Καλαμαριάς ανέφερε: «Το μυαλό μας βρίσκεται ήδη σε αυτό το παιχνίδι. Εμείς κάθε Δευτέρα δίνουμε εξετάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μέχρι το τελικό σφύριγμα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια αλλά κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλες οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν, μας βλέπουν σαν το φαβορί της ανόδου, οπότε απέναντι μας παίζουν χωρίς άγχος και τα δίνουν όλα για να πετύχουν την έκπληξη και να κερδίσουν».

Για το στόχο της Μακαμπή ο κόουτς Ντολόπουλος δήλωσε: «Με βάση το υλικό που έχουμε δεν γίνεται να θέσουμε ως στόχο οτιδήποτε άλλο εκτός από την άνοδο. Και πάλι όμως προτεραιότητα μας είναι οι νίκες να συνδυάζονται με πολύ καλές εμφανίσεις γιατί έχουμε τις δυνατότητες να τις πραγματοποιούμε. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Όμως το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει να είμαστε συνεχώς σε αφύπνιση για να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μας».

 

Γιώργος Κυπραίος