Ντολόπουλος: Δώσαμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο

406

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται στη Μακαμπή από το βράδυ της Δευτέρας, όταν εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η άνοδος της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής του συλλόγου Σάββας Ντολόπουλος, μίλησε στο «Northbasket» για τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Ο στόχος που είχε τεθεί το καλοκαίρι επετεύχθη. Η Μακαμπή είναι ένας ιστορικός σύλλογος που αξίζει να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και σε καμία περίπτωση δεν της αρμόζει να συμμετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν πολλοί μας αμφισβήτησαν και πίστευαν ότι θα ξεφουσκώναμε σε κάποιο σημείο. Εμείς συνεχίσαμε τη δουλειά μας και δώσαμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Με όπλο το πολύ καλό κλίμα αλλά και τη μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, πήραμε το εισιτήριο της ανόδου».

Συνέχισε λέγοντας: Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που πετύχαμε. Όλη τη χρονιά έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με τους παίκτες όπως και με τον πρόεδρο Λάζαρο Αρούκ αλλά και τον συνεργάτη μου Μπάρυ Κόεν. Τώρα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους μικρούς για να πάρουν και αυτοί εμπειρίες αλλά και για να αποδείξουν τι μπορούν να προσφέρουν».

Για το επίπεδο της φετινής Α’ ΕΚΑΣΘ ο κόουτς Ντολόπουλος ανέφερε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλα τα ματς είναι αμφίρροπα και αν δεν παρουσιαστείς σοβαρός τη πατάς. Το θέμα σε αυτή τη κατηγορία είναι το κατά πόσο μπορούν οι προπονητές να συνδυάσουν τον τρόπο δουλειάς ανάμεσα στους έμπειρους και στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και να βρουν χημεία».

 

Γιώργος Κυπραίος