Ντικούδης: «Ο κόσμος ν’ αγκαλιάσει την προσπάθεια και να έρθει στο Παλέ»

921

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα φιλίας στο Παλαί ντε Σπορ (08/04) ανάμεσα στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθούν στο παρκέ του «Nick Galis Hall» στηρίζοντας από την πλευρά τους την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου. Ανάμεσά τους και ο Δήμος Ντικούδης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket για το φιλικό της Μεγάλης Τετάρτης.

«Όλα τα παιχνίδια που δίνουμε σαν βετεράνοι έχουν πάντα στόχο να βοηθήσουν κάποιους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Για εμάς που μαζευόμαστε και παίζουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Έτσι και το φιλικό που ακολουθεί το βλέπουμε σαν κάτι όμορφο που έχει κοινωνικό χαρακτήρα κάνοντας φυσικά αυτό που αγαπάμε», τόνισε ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής.

«Εύχομαι να έρθει μαζικά ο κόσμος στο γήπεδο γιατί μ’ αυτό τον τρόπο θα στηρίξει την προσπάθεια του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία όταν γεμίζει το Παλαί ντε Σπορ, επίσης θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα και έτσι θα ήταν σημαντικό να αγκαλιάσει την εκδήλωση ο φίλαθλος κόσμος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κλείνοντας ο Δήμος Ντικούδης απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ενόψει του μεγάλου φιλικού: «Όσοι αγαπάνε το μπάσκετ χωρίς οπαδικά οφέλη τους καλώ να έρθουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται».