Νικη με τρίποντο στην λήξη για τον Αισχύλο Ωραιοκαστρου

589

Δραματική νίκη του Αισχύλου επί του Έυριπου , με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο .
<< It ain’t over ’til the fat lady sings >> ( << Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία >> ) .
Με τον Ανέστη Προδρομίδη στο ρόλο της χοντρής κυρίας και ταυτόχρονα να γίνεται ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Γ1 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με τρεις διαφορετικές ομάδες , πήρε στις πλάτες του τους Αυγουλάδες στο φινάλε , και ενώ ο Καλτσούνης και Καπετανίδης έμεναν στον πάγκο . Με τους αδερφούς Τουρπεσλή να κάνουν σπουδαία δουλειά ταυτόχρονα και στο σκοράρισμα και στο ριμπάουντ , οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στο τέταρτο δεκάλεπτο , μετά από μία φοβερή αντεπίθεση των γηπεδούχων και ένα σερί 11 – 0 ξέχασαν την κούραση τους και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση .
Χρειάστηκε βέβαια το μεγάλο σουτ του Προδρομίδη 1.6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη μετά από δύο εύστοχες βολές του Τουρπεσλή Ι. , που κράτησαν τους νικητές σε απόσταση αναπνοής .
Εν τέλει η ιστορία έγραψε Μ.Α.Σ. Αισχύλος με χρυσά γράμματα με super star τον Προδρομίδη , ο οποίος έριξε στο καναβάτσο μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και φαβορί για την άνοδο .
Σύσσωμη η ομάδα του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου θέλει να ευχαριστήσει τον Έυριπο Α.Σ. γιατί την άριστη φιλοξενία και να αφιερώσει την νίκη στον αθλητή της ομάδας του , Αλέξη Ελευθεριάδη , που κρέμασε τα παπούτσια του μπάσκετ τόσο αναπάντεχα και ξαφνικά για λόγους υγείας .
Οι διαιτητές Δώνης και Κυρόπουλος με την σεμιναριακή τους διαιτησία διατήρησαν τον αγώνα σε εξαιρετικό επίπεδο , δεχόμενοι τα διθυραμβικά σχόλια στο τέλος και από τις δύο ομάδες .
Τον Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟ ντύνει η Anthrax , ενώ χορηγοί της ομάδας είναι το northbasket.gr και ο Nikos Ioakimidis – Personal Trainer .

Αναλυτικά :

ΕΥΡΙΠΟΣ Α.Σ. – Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ : 48 – 55 ( Τελικό σκορ ) .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 14 – 14 , 24 – 32 , 45 – 44 , 54 – 56 .

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Δώνης , Κυρόπουλος .

ΕΥΡΙΠΟΣ Α.Σ. ( Γιαννάκαρος , Τσιλιμήγκρας ) : Φερμάνογλου 6 , Σεΐτανίδης , Σιούλας 3(1) , Αναγνώστου 10 , Αλεξιάδης 12 , Μπαρμπίδης 4 , Παπαλύρας , Καραδήμος 15(3) , Μπλιαντίδης , Πλακίδας 2 , Γεωργιάδης 2 .

Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ ( Χαχάμης , Τσασκόπουλος ) : Προδρομίδης 10(2) , Τουρπεσλής Θ. 1 , Τουρπεσλής Ι. 18(1) , Βασιλειάδης 7 , Καλτσούνης 10(2) , Αμπατζόγλου 3 , Βατιάνης , Παρπόρης , Μπαμπατζάνης 5 , Καπετανίδης 2 .

Ρεπορτάζ : Βατιάνης Ε.