Νικη με αφιέρωση για το προπαιδικο του ΑΡΗ

170

Η ομάδα του προπαιδικού Μπάσκετ του ΑΡΗ πήρε το ντέρμπι με τη ΧΑΝΘ με 70-57 (ημίχρονο 33-29), ξεκινώντας «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της για το 2020.

Ο αγώνας είχε πολλές ανατροπές. Η ομάδα του Γιάννη Κουσούλη ξεκίνησε εντυπωσιακά με 24-7 αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η ΧΑΝΘ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και να περάσει μπροστά. Εκεί ήρθε ένα νέο μεγάλο σερί για τον ΑΡΗ που ανέβασε την διαφορά σε διψήφια νούμερα.

Οι Λαμπρόπουλος και Κίρλας δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους, αφού προέρχονται από τραυματισμό. Όλοι αφιέρωσαν την νίκη στον άτυχο αθλητή του παιδικού και προπαιδικού, Θόδωρο Σκουλαριώτη, που τραυματίστηκε στο ματς τρων Παίδων με τα Αστέρια.

ΑΡΗΣ (Κουσούλης): Δονάκης Ι. 11, Κρυσταλλίδης Σ. 4, Κίρλας Ι., Αρβανιτίδης Σ., Κόγιος Ν. 17, Καζαντζής Θ. 17, Λαμπρόπουλος Κ. , Κεφαλόπουλος Ν., Τσιλιγκαρίδης Σταύρος 12, Τσιλιγκαρίδης Λάμπρος 9 (1).

ΧΑΝΘ (Κοκκινόπουλος -Σερέτης): Τσακίρης Ν. 4, Χαϊδεμένος Β. 10(1), Ναλμπάντης Δ. 5(1), Σχοινάς Ι. 3, Γιαρένης Ε. 11(2), Ελιζμπαρασβίλι Ο., Χιτικούδης Ν. 9, Νταρατάνας Ν. 12, Ταχύνοσλου Π. 3, Σπυριδόπουλος Γ.