Νικη για τους παίδες του ΑΡΗ

219

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2020 η ομάδα Παίδων Μπάσκετ του ΑΡΗ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας τα Αστέρια με 41-72 (ημίχρονο 17-27) , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β’ γύρου του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Η νίκη του ΑΡΗ, ωστόσο, ήταν πύρρειος, αφού στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Θόδωρος Σκουλαριώτης. Ο τραυματισμός αυτός ήρθε να προστεθεί σε αυτούς των Κόγιου, Λαμπρόπουλου, Πανούδη, απουσίαζε και ο Αρβανιτίδης λόγω ίωσης. Πρόκειται για απουσίες που δυσχεραίνουν την προσπάθεια του ΑΡΗ, αφού αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα στη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς μην έχοντας καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί με πλήρη ομάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανασιάδης, Χατζής.

ΑΣΤΕΡΙΑ (Παπαδόπουλος): Καπαδάκης 1, Παπαδόπουλος 15, Κυριαζόπουλος 7, Αρμούτης 2, Γκιουλέκας 4, Κιοσκέρογλου 11, Τριφωνίδης, Κοκκέας, Τσαμασιάν 1, Κουτσορεβήθης.

ΑΡΗΣ (Κουσούλης): Βασιλειάδης 11, Καζαντζής 8, Σκουλαριώτης 7 (1), Χατζηγιάννης 6, Δονάκης 4, Μισαηλίδης 13, Τσιλιγκαρίδης Στ. 11 (1), Κρυσταλλίδης 2, Τσιλιγκαρίδης Λ. 2, Νάκος 8 (2).