ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ζαφειρούδης “Στην Α2 τα πράγματα είναι πιο σοβαρά”

257

“Είμαστε μια νέα ομάδα και μας περιμένει πολύ δουλειά. Οι δύο μήνες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας είναι πολύ σημαντικοί για τη Νίκη. Θέλω να δώσω να καταλάβουν οι παίκτες μας, πως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και φυσικά πολύ πιο σοβαρά. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν αντιπάλους που έχουν παίξει επαγγελματικό μπάσκετ για χρόνια σε μεγάλες κατηγορίες…

…Γι αυτό θα πρέπει να γίνουμε πιο σοβαροί, αφού φέτος δεν αρκεί μόνο η ψυχή και το φιλότιμο. Ελπίζω κι εύχομαι πως όλα θα πάνε καλά” δήλωσε αποκλειστικά στο GOALPOST.GR, ο Γιώργος Ζαφειρούδης, που σήμερα το απόγευμα είχε την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Η νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική κατηγορία Νίκη, ξεκίνησε τη νέα ελκυστική περιπέτεια. Αναμφίβολα απαιτείται μεγάλη σοβαρότητα και υπερπροσπάθεια, όπως και άριστη συνεργασία διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας και παικτών, προκειμένου να κυλήσουν όλα κατ’ ευχήν.
Στη σημερινή πρώτη προπόνηση, το παρών έδωσαν οι Μυστιλιάδης, Κουτίνας, Ξύδης, Μαυρογιάννης, Καραγκιολίδης, Τσιακλάκανος, Χρηστομάνος, Φωσσές, Στάμος, Μαλτέσιος, Πολίτης, Παπούλιας, ενώ έλειπε ο Σαμαράς που βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Κω.

πηγή…http://www.goalpost.gr