Νικητής η Ολυμπία

862

Σε μια γιορτή όπως το Ολ Σταρ Γκέιμ δε θα μπορούσε να λείπει το μπάσκετ με καρότσι που τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν. Η Ολυμπία κέρδισε με 46-54 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μπροστά σε 1500 άτομα. Τα δεκάλεπτα: 8-10, 16-22, 30-37, 46-54.
Ήλιδα (Βάιος Γιώρας): Ντιαμπί, Βάσσης 6, Φιλίππου 4, Χατζηδημητρίου 2 Τριανταφύλλου 2, Κοντογιάννης 2, Μανώλης, Σπυρόλαρης 3, Πλεξίδας 9, Μακρής 18 (9ριμπ.), Γαλάτση.
Ολυμπία (Σεραφείμ Ζώτος): Βαρυτιλίδης, Στάμάτης 2 Ράσσα 2, Χαμάντι 8, Χαλδαίος, Σκορδύλης, Κουνιάς 1, Έχλερτ 23, Ζαρακόντας 10 (13 ριμπ.), Τσιντάρης 4, Διμπιτούζης 4.
Μοίρασαν δώρα στα ΑΜΕΑ
Στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ «Ήλις» βρέθηκε χθες το πρώι αντιπροσωπεία των παικτών των ομάδων U22-U20 στα πλαίσια του Ολ Σταρ Γκέιμ. Οι αθλητές επίσκεφτηκαν το κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες στον Πύργο και μοίρασαν δώρα στα παιδιά, ενώ υπέγραψαν και μία μπάλα που τη δώρισαν στο κέντρο. Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ Γιώργος Παυλίδης και πλήθος κόσμου, που χειροκρότησε την ενέργεια των αθλητών.
Μάγεψαν οι τσιρλίντερς της Χίμκι
Το παρόν στον Πύργο δίνουν και οι τσιρλίντερς της Κίμκι. Οι «Κίμκι Ντάνσερς» χόρεψαν συρτάκι και ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο στο κλειστό γήπεδο του Πύργου. Φυσικά στο τέλος δέχτηκαν και ο χειροκρότημα όλων για την προσπάθεια τους.
Σήμερα το κυρίως πιάτο
Σήμερα είναι το κυρίως πιάτο του Ολ Σταρ Γκέιμ και οι άνθρωποι του Πύργου είναι αισιόδοξοι πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Το πρόγραμμα των παικτών αναφέρει πως στις 11 το πρωί θα γίνει επίσκεψη σε εργαστήρι επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με νοητική στέρηση άτομα. Στις 17:00 είναι ο αγώνας και στο ημίχρονο θα γίνουν οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων.
Διαμαρτυρία της ΚΝΕ
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έξω από το γήπεδο υπήρχαν λίγα άτομα της ΚΝΕ που ανέβασαν πανό που ανέγραφε: «H εμπορευματοποίηση του αθλητισμού θρέφει τον χουλιγκανισμό». Αξίζει να σημειωθεί πως η διαμαρτυρία ήταν σε κόσμιο ύφος, χωρίς να προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα.