Ναυσικά Σταυρίδου: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

830
Μετά το πέρας και της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας μία νίκη και μία ήττα. Η Ναυσικά Σταυρίδου μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας www.rysiobc.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδος και το ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με το Ελληνικό.
«Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθλητικό ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι, όπως όλες οι πρεμιέρες στο οποίο φυσικά είχαμε το πλεονέκτημα λόγω του ότι παίζαμε στην έδρα μας, όμως αυτό ήταν και μια παραπάνω πίεση για το θετικό αποτέλεσμα. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πήραμε τους δύο βαθμούς της νίκης με ένα σχετικά ευρύ σκορ. Στη δεύτερη αγωνιστική το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για εμάς, καθώς ηττηθήκαμε από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας σε ένα κακό παιχνίδι για μας. Βέβαια η ομάδα μας, όπως όλες βέβαια, δεν είναι έτοιμη ακόμα και είναι δύσκολο να έχουμε θετικό αποτέλεσμα με κακή εμφάνιση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και είμαι σίγουρη ότι μέρα με τη μέρα και αγώνα με αγώνα θα παρουσιαζόμαστε καλύτερες.
Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν κάνουμε μακρινά όνειρα. Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Ελληνικού. Η περσινή νταμπλούχος παραμένει κατά την άποψή μου η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ στο πρωτάθλημα με αξιοζήλευτο βάθος και πολύ ποιοτικό υλικό. Παρόλα αυτά παραμένει ένα ματς στην έδρα μας που θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους.
Την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια μας».