Νίκη στην πρεμιέρα για την OLD School

769

Νίκη στην πρεμιέρα για την ομάδα της OLD School κόντρα στην Εονθ με σκορ 51-44, σε ένα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο από την αρχή.

Οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι που στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου η Εονθ πήρε μια μικρή διαφορά 8 πόντων. Ωστόσο η ομάδα της OLD School, αντέδρασε και με καταπληκτική άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο και σωστές επιλογές στην επίθεση πήρε το ροζ φύλλο.

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα! Η νίκη αφιερώνεται στους τραυματίες τις αναμέτρησης Σπυριδωνίδη Κώστα, Παπανικολάου Νίκο, Νανάκο Ηρακλή, Κονδύλη Χρήστο και ελπίζει να είναι σύντομα κοντά στην ομάδα.

Τέλος να ευχηθούμε στον χαζομπαμπα της ομάδας μας Μικρούλη Αλέξανδρο αλλά και στον πρώην παίκτη μας και χθεσινό αντίπαλο με την ομάδα της Εονθ Αποστολίδη Θοδωρή να τους ζήσουν και να είναι καλότυχα τα καινούργια μέλη της οικογένειας τους.

OLD school (Μαυρουδής Λ.): Χεϊρίδης, Τσολακίδης 8(2), Παπανικολάου 2, Μποζίνης, Σπυριδωνίδης 7(1), Τοπριτσίκας 16(2), Εμμανουηλακης 11(1), Σακκάς, Νανάκος, Κονδυλης 7(1).
Εονθ (Μηδιάτης): Δημητριάδης 2, Χανής 5, Κοϊμτσίδης, Μυκονιάτης 1, Φαχούρι, Αποστολίδης 15(1), Σαμαράς, Νικολαϊδης 10,Τσαφάρης 9, Μητρούδης 2.