ΑΣΕΘ: Νίκη στην Πρεμιέρα για την AGT GROUP B.C.

871

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ το Σάββατο 29/09 στο γήπεδο του Φοίνικα, η AGT παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες (Μάντσος, Ιορδανίδης, Παπάζογλου), αλλά κατάφερε να επικρατήσει άνετα επί της S.B.C., η οποία επίσης παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις καθώς παρατάχθηκε με μόλις 5 παίκτες.

Η AGT ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι επιβάλλοντας ένα φρενήρη ρυθμό στα πρώτα λεπτά και σε συνδυασμό με ένα καταιγισμό τριπόντων (3/3) στις πρώτες επιθέσεις κατάφερε να πάρει γρήγορα διαφορά 14 πόντων (20-06) και να μπει στη θέση του οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα τους δεν το έβαλαν κάτω, με σκληρή άμυνα ανάγκασαν τους παίκτες της AGT σε λανθασμένες επιλογές και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να στείλουν τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με μόλις 4 πόντους διαφορά (36-32).

Στο 3ο δεκάλεπτο ο coach Παπαδόπουλος άλλαξε την άμυνα της AGT σε ζώνη πρεσάροντας παράλληλα ψηλά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άρχισαν να κουράζονται με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε πολλά λάθη και να βρίσκουν πολύ δύσκολα το δρόμο για το αντίπαλο καλάθι. Η AGT με πολύ καλές επιλογές και μπροστάρη το Φιλιππίδη, (ο οποίος θύμισε Αρσέν Λουπέν με 8 συνολικά κλεψίματα), κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς στο +20 και με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 21-06, κατέστησε το υπόλοιπο του παιχνιδιού τυπική διαδικασία.

Στο 4ο δεκάλεπτο ο coach Παπαδόπουλος έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη, δοκίμασε διάφορα σχήματα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην αξιόμαχη ομάδα της S.B.C., η οποία παρότι έπαιζε με μόλις 5 παίκτες και βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ, δεν τα παράτησε ποτέ, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις τις μέχρι το τέλος όπου και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, στο τελικό 71-57.

Από την AGT ξεχώρισαν οι Φιλιππίδης Π. με 18 πόντους, 8 κλεψίματα και 7 ριμπάουντ και Θεοχαρόπουλος Γ. με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Παζαρλής Π. με 19 πόντους (3 τρίποντα) και Συμεωνίδης Ι. με 15 πόντους (2 τρίποντα).

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΕΘ (2ος ΟΜΙΛΟΣ):  AGT GROUP BC – SBC  71-57 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΤΟΥΜΠΟΣ – ΔΙΒΟΛΗ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 36-32, 57-38, 71-57.

AGT GROUP BC (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ.2, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ 7(1), ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. 12(1), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 3(1), ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ 18(2), ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ 6, ΚΑΛΠΙΔΗΣ 8, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ. 2, ΓΚΑΤΖΟΣ 11. SBC (ΠΑΖΑΡΛΗΣ): ΠΑΖΑΡΛΗΣ 15(2), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 7, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ 16(3), ΒΕΡΡΑΣ 10, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 9.