Νίκη σε “νεκρό χρόνο” για τον Ατρόμητο Τριαδίου – Κατέθεσε ένσταση ο Μέγας Αλέξανδρος

1568

Το εξ αναβολής παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο της Β ΕΚΑΣΘ ανδρών ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Ατρόμητο Τριαδίου δεν προσφερόταν για καρδιακούς , μιας και κρίθηκε σε νεκρό χρόνο!

Το σκορ ήταν 58-55, όταν ο Σταμολάμπρος κέρδισε τρεις βολές ένα δεύτερο και επτά δέκατα πριν το τέλος όπως λένε οι διαιτητές και ο Ατρόμητος Τριαδίου (ο Μέγας Αλέξανδρος λέει 1.4). Ο παίκτης του Ατρομήτου κάνει το 58-57, χάνει την τρίτη, αυτή δεν χτυπά στην στεφάνη (σύμφωνα με τους διαιτητές και τους νικητές ,ο Μέγας λέει ότι χτύπησε) παίρνει ριμπάουντ ο Μουτσέλης και ο Ντίντας μόνος διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο αρχηγός της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ένσταση που κατέθεσε υποστηρίζει ότι: «Το χρονόμετρο έδειχνε 1.4. Εγινε σουτ από ελεύθερη βολή, χτυπά η μπάλα στο στεφάνι, ο παίκτης της β΄ ομάδας κάνει φόλοου, η μπάλα βγήκε σχεδόν έξω από το γήπεδο, την πιάνει με τα δύο χέρια και σηκώνεται για καλάθι. Θεωρώ ότι το καλάθι είναι εκπρόθεσμο».

Η απάντηση διαιτητή μέχρι το σημείο που φαίνεται (τα υπόλοιπα είναι μόνο στο άσπρο φύλλο): “Με την εκτέλεση της τελευταίας ελεύθερης βολής, του παίκτη της β΄ ομάδας και το χρονόμετρο να δείχνει 1.7 για την λήξη του αγώνα, πραγματοποιήθηκε προσπάθεια για καλάθι που δεν βρήκε στεφάνι και έγινε νέα προσπάθεια για καλάθι και πάλι της β΄ ομάδας, η οποία ήταν εύστοχη με την κόρνα της λήξης…”

Δεκάλεπτα: 15-16, 33-29, 42-46, 58-59  Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Τέγος

Μέγας Αλέξανδρος (Κασαπίδης): Μαρίνος Αθ., Παρμαξίδης 4(1), Κακαλιάντης 2, Σιπητάνος 17(2), Γιαχανατζής 10(1), Νικολάτος 14(1), Πιλάτος 4, Διαμαντής, Καρατζάς, Κούτος 7.

Ατρόμητος Τριαδίου (Βαχαροπούλου): Σταμολάμπρος 6(1), Σπυριδόπουλος, Παπαδόπουλος 12(3), Δεμίρης 2, Κλέπκος 2, Ρικούδης 11(1), Τράσκας, Ζαχαριάδης, Ντίντας 18, Κουφούδης, Μουτσέλης 8.