Νίκη Νεοχωρούδας: Επιτυχημένη η ημερίδα «Ουσίες & νέοι από τον μύθο στην πραγματικότητα» (pics)

470

Η 1η ημερίδα στην ιστορία του συλλόγου Α.Π.Σ. Νίκη Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου με θέμα «Ουσίες & νέοι από τον μύθο στην πραγματικότητα», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4/3/2013 στο κτίριο του Παύλου Μελά στο Παλαιόκαστρο με μεγάλη επιτυχία!

Η παρουσιάστρια της βραδιάς κ. Γεράκη Βικτώρια, η οποία πλέον αποτελεί και επίσημα υπεύθυνη των ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φίλους του αθλητικού συλλόγου Νίκης Νεοχωρούδας, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της Νίκης κ. Κωνσταντίνο Τζίκα, ο οποίος από την πλευρά του σημείωσε πως αυτή η ημερίδα αποτελεί την απαρχή και άλλων ανοιχτών συζητήσεων και εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, προβάλλοντας έτσι το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου!

Στην συνέχεια, και μετά τον χαιρετισμό του κ. Γώγου Στέλιου ο οποίος ανάφερε πως η ημερίδα ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Τουρλιανίδη που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, την σκυτάλη πήραν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι ομιλητές της εκδήλωσης,  που ήταν ο κ. Χατζηδήμος Νικόλαος σύμβουλος τοξικοεξάρτησης και παραβατικών συμπεριφορών (Τμήμα Ψυχιατρικής, Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Σαν Ντιέγκο) και ο κ. Νικολαΐδης Δημήτρης, δικηγόρος Θεσ/νίκης καθώς και προπονητής του αντρικού τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης!

Ο πρώτος ομιλητής κ. Χατζηδήμος μίλησε και ενημέρωσε τον κόσμο για το τόσο καυτό θέμα των ναρκωτικών. Καταρτισμένος και γνώστης του αντικειμένου ανέλυσε με παραδείγματα αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα και κάλυψε όλο το εύρος του θέματος.

Ο δεύτερος ομιλητής κ. Νικολαΐδης κάλυψε το νομικό κομμάτι και τη νομική διάσταση του φαινομένου των ναρκωτικών που αυξάνεται δυστυχώς ραγδαία, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Ακολούθησε ένας σημαντικός και εποικοδομητικώς διάλογος ανάμεσα στους ομιλητές και το κοινό, που παρακολουθήσαμε όλοι με πολύ προσοχή. Διάλογος κατατοπιστικός, κατανοητός, διακριτικός, εμπλουτισμένος, κάτι που άρεσε πολύ στο κοινό, το οποίο με το τέλος της συζήτησης μας καληνύχτισε ευχαριστημένο και ενθουσιασμένο από την εκδήλωση.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Ωραιοκάστρου  κ. Πολυχρονίδης Ανέστης και κ. Δούμπαλας Κυριάκος, η Υπεύθυνη Παιδείας κ. Κέπετζη Ειρήνη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παπακώστας Μπάμπης, κ.Μαρμαρίδης Σταύρος, κ. Τσακίρης Παντελής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσακαλίδης Θόδωρος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Γώγος Στέλιος, κ. Ντίνας Κώστας, κ. Λαμπρόπουλος Γιώργος, ο Σύλλογος Κρητών από κ. Παπιομύτογλου Βασίλη και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλβης κ. Μπουρλής Γιώργος , τους οποίους τους ευχαριστούμε καθώς και τον κόσμο που παρευρέθηκε, φίλους, γονείς, αθλητές του αθλητικού συλλόγου Νίκη Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου και τους υποσχόμαστε παρόμοιες ενέργειες για το μέλλον.

Τέλος ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσής μας, την εφημερίδα του Ωραιοκάστρου «τριάντα ημέρες»!

niki 2

niki 4

niki 6

niki 7

niki 3

niki 5

niki 1