Νίκη με “Πανοραμική θέα”

823

Απο το μπλογκ της Κρηνης πηραμε και αναδημοσιεύουμε:

Παρασκευή 11 Απριλίου η ομάδα μας υποδέχτηκε στο κλειστό της Καλαμαριάς την ομάδα της Βεργίνας. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά μέχρι τα μέσα του 1ου δεκαλέπτου και την Βεργίνα να αντιδρά και να κλείνει το δεκάλεπτο με σκορ 21-18.  Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Βεργίνας μπήκε καλύτερα στον αγώνα γυρνώντας την εις βάρος της διαφοράς καταφέρνοντας να πάρει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα μας εμφανίστηκε αποφασισμένη να γυρίσει τον αγώνα παίρνοντας διαφορά μέχρι και 9 πόντους με την Βεργίνα όμως να αντιδρά και να κατεβάζει την διαφορά με το τέλος του δεκαλέπτου στους 4. Στο 4ο δεκάλεπτο έγινε ένας αγώνας για γερά νεύρα με την Βεργίνα να προσπερνά στο σκορ με 5 πόντους στα μισά του δεκαλέπτου. Με την ομάδα μας στο δεύτερο μισό του δεκαλέπτου, να καταφέρνει να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 60-60 μετά από τρίποντο απάντηση στο τρίποντο της Βεργίνας και μετά από άστοχο σουτ της Βεργίνας στην επόμενη επίθεσή της, καθώς ο χρόνος ήταν στα 17 δευτερόλεπτα. Εξαντλώντας όλο το χρόνο που απέμενε κάνοντας ένα σουτ με άσχημες συνθήκες 1,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με από μηχανή Θεό τον Κούτο να πηδά πιο ψηλά από όλους και με φόλοου να γράφει το τελικό 62-60 ακριβώς με το άκουσμα της κόρνας. Η ομάδα μας πήρε μια παλικαρίσια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της και θα παλέψει τίμια μέχρι το τέλος μέσα στο παρκέ όπου εκεί πρέπει να κρίνονται όλα τα παιχνίδια. Καλό Πάσχα σε όλους!

ΑΕΝ ΚΡΗΝΗΣ 62
ΒΕΡΓΙΝΑ 60
Δεκάλεπτα: 21-18, 29-33, 48-44, 62-60
Διαιτητές: Λόρτος-Πολυχρονιάδης

ΑΕΝ ΚΡΗΝΗΣ(Ζελενίτσας): Χονδρογιάννης, Βασιλειάδης 2, Μανιάτης 17(2), Φραντζής, Πάππας 2, Καραχάλιος 9, Κυριζόπουλος 4, Βασιλόπουλος, Κούτος 13, Τρουμπούνης Κ., Ταμασλίδης 15, Παπαδόπουλος Ν.

ΒΕΡΓΙΝΑ (Παπαβασιλείου): Κερεμλόγλου 4(1), Φρουζάκης 7(2), Σπανός 17(3), Σελενίδης 15(2), Κονιάκης, Βουρδέρης 5(1), Παπαγεωργίου 2, Κολοβέρος, Γουγουλάκης 7.