Νίκη για τον Μάρκο Μπότσαρη

394

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, στο κλειστό της Κλεάνθους, με 55-57 ύστερα από μία αμφίρροπη αναμέτρηση, πέτυχε η ομάδα του Μάρκου Μπότσαρη με αντίπαλο τους μέχρι πρότινος αήττητους Ιππότες Χαριλάου. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπυ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά ο Μάρκος Μπότσαρης στηριζόμενος στην συγκλονιστική εμφάνιση του Νίκου Παρούση και στις σωστές επιλογές όλης της ομάδας σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να επικρατήσει και να φτάσει τις 6 νίκες σε 9 αγώνες. Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους Ιππότες να προηγούνται με 15-12, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ με τον Μάρκο Μπότσαρη να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα με 30-33 στο τέλος του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μάρκου Μπότσαρη κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να προηγηθεί με διαφορά 11 πόντων, αλλά οι Ιππότες γυρίζοντας την άμυνά τους σε ζώνη και πιέζοντας την κυκλοφορία της μπάλας, κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να πλησιάσουν στους 2 πόντους και να δώσουν στον αγώνα χαρακτήρα θρίλερ. Σε εκείνο το σημείο όμως οι παίκτες του Μάρκου Μπότσαρη επέδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και ευστοχώντας στις βολές κλείδωσαν την πολύτιμη νίκη που τους ανεβάζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τους βάζει σε τροχιά πρόκρισης στην τελική φάση.

Τα δεκάλεπτα:   15-12, 30-33, 40-45, 55-57, Διαιτητές: Αντωνίου, Τζιοπάνος Γ.

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΣ (Μιχαλόπουλος) : Καλασίδης, Τζάρος 7(1), Γεωργίου 4, Παρούσης 18, Παπαζιάν 2, Γκουτζαμάνης 5, Ζηκούλης 11, Νέδας 10.

ΙΠΠΟΤΕΣ ΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (Γάλης) : Ζήλας 5(1), Παπουτζίδης 7, Φωτίου, Κομνηνάκης, Ράντος 5, Δοβλέτογλου 4, Κούρτογλου 11, Χαραλαμπίδης 2, Μακεδών 1, Ραΐδης 20(2).