Νίκη Βόλου: Αλλαγή ώρας και κάλεσμα στον κόσμο

558

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με το Διαγόρα Ρόδου για τη 18η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής. Η έκβαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα παίξει σημαντικό ρόλο για το ποια εκ των δύο ομάδων θα καταλάβει τη τρίτη προνομιούχο θέση, γι’ αυτό και η διοίκηση των Βολιωτών σε ανακοίνωση της ζητά τη δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου.

Αναλυτικά το τι αναφέρει η ανακοίνωση: «Την Κυριακή στις 12:00 ο αγώνας της Νίκης με τον Διαγόρα. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι για συγκοινωνιακούς λόγους ο αγώνας μπάσκετ με τον Διαγόρα Ρόδου θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, καλούν όλους τους φιλάθλους της πόλης να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο και να γίνουν για ακόμη μία φορά ο 6ος παίκτης στην προσπάθεια για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη στον αγώνα με τον Αίαντα Εύοσμου».