Νίκες για ανδρικό και τμήματα υποδομής του Ζαφειράκη

447

Ανδρών

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ :  51-70

Με νίκη έκλεισε τα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Ζαφειράκη. Εικράτησε εύκολα του ουραγού Πανεδεσσαϊκού με 51-70 και ”σκαρφάλωσε” 2 θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Για την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το Κιλκίς. Σε συνδυασμό νίκης του Ζαφειράκη και ήττας των Πανθήρων μέσα στην έδρα του Πιερικού, ο Ζαφειράκης θα καταλήξει στην 6η θέση με ρεκόρ 12-12. Στα άλλα ματς ξεχώρισε η νίκη των Αετών Βέροιας επί της Αριδαίας με 55-48 και νίκη του Πιερικού μέσα στον Βατανιακό με 71-80.

Στ’ άλλα παιχνίδια οι Ίκαροι Γιαννιτσών επικράτησαν της ΑΓΕΠ με 88-63,η Αλεξάνδρεια νίκησε στο Κιλκίς με 60-76 και το Αιγίνιο στους Πάνθηρες 70-84. Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται για το ποια  ομάδα θα μπει στην τετράδα την τελευταία αγωνιστική. Οι ομάδες που ισοβαθμούν για 2 θέσεις στην τετράδα είναι το Αιγίνιο, που υποδέχεται τους Αετούς Βέροιας και όποιος κερδίσει μπαίνει στα play-off. Το άλλο ντέρμπυ γίνεται στα Γιαννιτσά μεταξύ Ικάρων και Αλεξάνδρειας. Οι Ίκαροι θέλουν κι αυτοί την νίκη για να περάσουν.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, ο coach Τούφας ξεκίνησε με νεανική πεντάδα. (Βάϊγκαντ-Τούπος-Μώκας-Νικολαϊδης-Παυλίδης) Σ’ όλο το ημίχρονο ο παίκτης που έβγαινε από το παιχνίδι ήταν στην θέση του άσσου(Βαιγκαντ-Καπνάς). Η ομάδα παρότι έβρισκε ελεύθερα σουτ, δεν μπορούσε να μεγαλώσει την διαφορά. Το ημίχρονο έκλεισε με 22-30 με κύριους εκφραστές τους Μώκα-Νικολαίδη που από κοντινές αποστάσεις σκόραραν με ωραίες κινήσεις. Οι Παυλίδης-Τούπος έβγαλαν πολύ ενέργεια και τελείωσαν τους  εύστοχα τους αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της ομάδας ξεκίνησε με την παλιό-σειρά. Σκουλαριώτης-Μουρατίδης-Σιδηρόπουλος-Τούφας-Βάιγκαντ. Με τους Μουρατίδη-Τούφα να ”σερβίρουν΄΄ ωραίες πάσες στους συμπαίκτες τους, η διαφορά ξέφυγε πάνω από τους 20 πόντους. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την ομάδα να χει διάθεση να προσφέρει θέαμα. Ο coach Τούφας χρησιμοποίησε μόνον για 10 λεπτά τους μεγάλους και συνέχισε με νεανικό σχήμα το παιχνίδι. Από το παιχνίδι απουσίαζαν οι Ζαχαριάδης-Πράπας.

Αυλαία για τις 9 από τις 13 ομάδες του πρωταθλήματος το Σάββατο. Ο Ζαφειράκης υποδέχεται το Κιλκίς στις 18.00 στο ΔΑΚ Νάουσας .

ΣΥΝΘΕΣΗ (ΤΟΥΦΑΣ Ν-ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) -Τούφας-Σιδηρόπουλος-Παυλίδης-Βαδόλας-Δίντσης-Μουρατίδης, Βάϊγκαντ, Μώκας, Καπνάς. Νικολαϊδης, Τούπος, Σκουλαριώτης.

ΠΑΙΔΩΝ

ΖΑΦ-ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ=20-0

Για την προ-τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων, ο Ζαφειράκης ”πήρε” το παιχνίδι στα χαρτιά μιας και η ομάδα του ΑΟΚ δήλωσε κόλλημα και μετά από συνεννόηση των προπονητών το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε. Την Τετάρτη  3/4 στις 21.00 θα γίνει η τελευταία αγωνιστική στην Μελίκη με την ομώνυμη  ομάδα. Η ομάδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα καταλήξει στην 3η θέση του ομίλου.

ΠΡΟΜΙΝΙ

ΠΑΝΕΔΕΣΑΪΚΟΣ-ΖΑΦ=14-79

Με άλλη μια νίκη συνέχισε το προμίνι του Ζαφειράκη(αήττητο ως τώρα). Επικράτησε εύκολα της 2ης ομάδας της Έδεσσας με 14-79 . Την Κυριακή αγωνίζεται με την 1η ομάδα της Έδεσσας εκτός έδρας. Με νίκη ή ήττα έως 4 πόντους θα καταλήξει στην πρώτη θέση του ομίλου.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το τμήμα του Β.Τσακίρη (2008-10) θα δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο το πρωί στην Σκύδρα. Η ομάδα θα ξεκινήσει από την πύλη του πάρκου στις 09.15. Για αυτόν τον μήνα έχουν προγραμματιστεί άλλα 3 φιλικά.