Νέος πρόεδρος στους “Πελαργούς”

718

Με βάση το Καταστατικό του Συλλόγου (Κεφ. Γ’, Άρθ. 8, Παρ. 2) τα 5 Μέλη του ΔΣ των Πελαργών που εκλέχθηκαν απευθείας από τη ΓΣ του Συνδέσμου στις 12.2.2012, συνεδρίασαν για να εκλέξουν, αρχικά με φανερή ψηφοφορία μεταξύ τους, τον νέο Πρόεδρο. Ως είθισται, την πρωτοβουλία για τη ψηφοφορία αυτή ανέλαβε ο πλειοψηφών στις Εκλογές και προηγούμενος Πρόεδρος του ΔΣ, Θάνος Μηλούσης.

Η αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση των Πελαργών ξεκίνησε με μια σύντομη δήλωση του απερχόμενου Προέδρου: «Θέλοντας να υποστηρίξω έμπρακτα το μήνυμα της ανανέωσης και της ουσιαστικής προσφοράς όλων από την αρχή της θητείας του νέου ΔΣ, προτείνω συνειδητά για νέο Πρόεδρο των Πελαργών τον Φώτη Σαχαρίδη. Έναν άνθρωπο που ζει για το μπάσκετ, προφέρει ανιδιοτελώς στους Πελαργούς από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής τους το 2005, έναν Πελαργό που αξίζει και μπορεί να τα καταφέρει στη θέση αυτή. Προσωπικά, και μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια διοικητικής προσφοράς στο Σύνδεσμο από τη θέση του επικεφαλής, δεσμεύομαι απέναντι σε όλους να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το δύσκολο έργο του νέου ΔΣ ως απλό Μέλος του.»

Ο Φώτης Σαχαρίδης αποδέχτηκε την παραπάνω πρόταση και με ομόφωνη απόφαση των Μελών του ΔΣ ανακηρύχτηκε Πρόεδρος των Πελαργών. Στη συνέχεια, με δική του πρόσκληση, τα μέλη του νέου ΔΣ συνεδρίασαν με αποκλειστικό θέμα τη στελέχωση των υπολοίπων διοικητικών θέσεών του. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας, οι προτάσεις του Προέδρου συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Ολοκληρωμένα, η νέα σύνθεση του ΔΣ των Πελαργών με τριετή θητεία διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Σαχαρίδης Φώτης
Αντιπρόεδρος: Χάψας Νίκος
Γραμματέας: Ράσκου Μαριέττα
Ταμίας: Θρασκιάς Γιώργος
Μέλος: Μηλούσης Θάνος

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. των Πελαργών.