Νέοι Κανονισμοί για το πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ

508

Ο νέος Κανονισμός του Πρωταθλήματος είναι έτοιμος και θα τεθεί σε ισχύ από την έναρξη των εγγραφών. Οι σημαντικότερες αλλαγές – προσθήκες είναι:
1. Χωρισμός των ομάδων σε Α΄ και Β΄ κατηγορία. Το ΔΣ του ΑΣΕΘ θα αποφασίσει αν αυτό θα ισχύσει από φέτος με τη λήξη των εγγραφών στις 12/9/2018.
2. Αγώνες κατάταξης για όλες τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.
3. Το ποσοστό συμμετοχών στην κανονική περίοδο που απαιτείται για συμμετοχή στα Play Off γίνεται 33%.
4. Καμία ομάδα δεν έχει πλέον δικαίωμα αναβολής. Μία μόνο φορά το χρόνο και 20 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία του αγώνα μπορεί να αιτηθεί αναβολή στο ΔΣ, αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματικούς λόγους.
5. Θα υπάρχει επίσημο καλεντάρι του ΑΣΕΘ με όλες τις ημερομηνίες αγώνων μέχρι το τέλος της περιόδου.
6. Στην Α΄ κατηγορία θα αποβάλλεται ομάδα με δύο μηδενισμούς. Στη Β΄ με τρεις.
7. Αθλητής που θα συμπληρώσει 4 ποινές σε ημιτελικό ή τελικό αγώνα Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής στην αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
8. Μικρός τελικός Πρωταθλήματος δε θα γίνεται.
9. Στην Πρωταθλήτρια Α΄ κατηγορίας και στην Κυπελλούχο ομάδα θα απονέμονται κύπελλα και μετάλλια. Στη δευτεραθλήτρια Α΄ κατηγορίας, στη φιναλίστ του Κυπέλλου και στην Πρωταθλήτρια Β΄ κατηγορίας θα απονέμονται μετάλλια. Επίσης θα απονέμεται και το Κύπελλο Ήθους στην ομάδα που θα κερδίζει τη σχετική (μεταξύ των συμμετεχόντων ομάδων) ψηφοφορία.
10. Οι πληρωμές για τα γήπεδα των ομάδων χωρίς γηπεδότητα θα γίνονται προκαταβολικά.

Επίσης, είναι σε διαδικασία κατασκευής το νέο site του συνδέσμου, το οποίο θα περιέχει όλες τις πληροφορίες για τις διοργανώσεις του ΑΣΕΘ.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν μέσα στον Ιούλιο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τον ΑΣΕΘ.