Νέα διαρκείας στον Πιερικό

830

Στη μείωση των τιμών των καρτών διαρκείας προχώρησε ο Πιερικός, με δεδομένο πως έχουν ήδη κυλήσει οι πρώτες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Όπως γνωστοποίησαν, με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τους Κατερινιώτες: «Οι κάρτες διαρκείας για τους υπόλοιπους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου στο πρωτάθλημα 2011-2012 αποφασίσθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου να διατίθενται στην τιμή των 35 ευρώ. Το Σάββατο (03/12) στην είσοδο του γυμναστηρίου θα γίνεται η διάθεση των καρτών με την παραπάνω τιμή που κρίνεται ελκυστική». Η αρχική τιμή τους ήταν 50 ευρώ.
Στο μεταξύ, ο Πιερικός ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με την εταιρία ΕΒΗΛ ΑΕ, ως μεγάλος χορηγός στη φανέλα: «Ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είναι και πάλι η πιερική βιομηχανία «ΕΒΗΛ ΑΕ» και το λογότυπο της επιχείρησης θα είναι, από εδώ και στο εξής, στις φανέλες της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου.
Η εταιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1974 με την επωνυμία «ΠΙΕΡΒΙΘΕΡΜ ΟΕ», με σκοπό την κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και θερμοσιφώνων ξύλου. Το 1980 παίρνει τη μορφή ανωνύμου εταιρίας, με την επωνυμία «ΕΛΒΙΘΕ ΑΕ» και ταυτόχρονα ξεκινά την κατασκευή των ηλιακών θερμοσιφώνων. Το 1987 αποκτά την τελική εταιρική της μορφή, με την επωνυμία «ΕΒΗΛ ΑΕ». Σήμερα η «ΕΒΗΛ ΑΕ» (www.ebil.gr) δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας (boiler), καθώς και στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων. Το 2003 ιδρύεται μια δεύτερη εταιρία, η «ΕΒΗΛ ΣΜΑΛΤΑ ΑΕ» με αντικείμενο εργασίας την υάλωση – επισμάλτωση των θερμοσιφώνων και των boiler. Η «ΕΒΗΛ», ως οικογενειακή επιχείρηση, έχει να επιδείξει τα μέγιστα ως προς την καλή και υγιή λειτουργία της.
Τα τριάντα επτά χρόνια συνεχούς έρευνας και εξέλιξης της τεχνολογικής της υποδομής την οδήγησαν στην πρώτη γραμμή. Η εγκατάσταση της νέας μονάδας αυτοματοποιημένης υάλωσης με διπλή επισμάλτωση την έφεραν στην κορυφή των εταιριών του κλάδου. Οι χιλιάδες εγκατεστημένες συσκευές όλων των τύπων έδειξαν την αντοχή και την αξιοπιστία τους, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτη στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Η «ΕΒΗΛ» συνεχίζει με υψηλούς στόχους και επενδύει σε σύγχρονη τεχνολογία. Κατασκευάζει λειτουργικές, οικονομικές, και ασφαλείς συσκευές».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Μάρκος Κουλούμογλου, ανέφερε για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Πιερικό: «Για ακόμη μία χρονιά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η επιχείρησή μας αποφάσισε να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ της Πιερίας από τον Πιερικό Αρχέλαο. Όπως είχαμε τονίσει και άλλη φορά, η συμμετοχή μας στους υποστηρικτές του ήταν επιβεβλημένη. Την προσπάθεια αυτή στη μεγάλη κατηγορία της Α2 πρέπει και πάλι να αγκαλιάσουν όλο και περισσότεροι, γιατί μόνο έτσι θα σταθεί ο αθλητισμός όχι μόνο στα πόδια του, αλλά και υγιής».