Μ. Παπαδόπουλος: “Απόλυτα επιτυχημένη σεζόν για τον ΑΟ Πολυγύρου”

649

Τρία χρόνια μακριά από τις εθνικές κατηγορίες φάνηκε πως είναι αρκετά για τον Πολύγυρο, ο οποίος κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΧ. Ο κόουτς Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος συνδύασε με άνοδο την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες αλλά και για τους νέους στόχους που μπαίνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΧ: “Προφανώς όλοι στην ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για όσα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΧ ήταν τριών ταχυτήτων, καθώς εμείς και τα Γαλάτιστα ξεχωρίζαμε, από εκεί και πέρα ήταν 2-3 ομάδες που βρίσκονταν ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα και οι υπόλοιπες ήταν σε κατώτερο επίπεδο. Προπονητικά ήμασταν τεχνικό δίδυμο με τον κόουτς Γιώργο Πεγιά κι αυτή η συνεργασία ήταν τόσο καλή που φάνηκε μέσα στο παρκέ το καλό κλίμα που είχαμε και μεταξύ μας οι προπονητές, καθώς τερματίσαμε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε γιατί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξαν μεγάλο ζήλο κι ανταποκρίθηκαν σε ότι τους ζητήσαμε”.

Για την πορεία του Πολύγυρου μέσα στη σεζόν και τους στόχους που υπήρχαν στην αρχή: “Ο στόχος από την αρχή ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ’ εθνική, καθώς η ομάδα ενισχύθηκε με παίκτες που είχαν εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Πιστεύω η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη όχι μόνο γιατί επιτεύχθηκε ο στόχος αλλά και από το μπάσκετ που παίξαμε”.

Για την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Γ’ εθνική: “Ο στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες. Έχοντας αυτό το στόχο στο μυαλό μας κινούμαστε ανάλογα και στις μεταγραφές. Για τη νέα σεζόν αρχικά θέλουμε να κερδίσουμε την παραμονή της ομάδας και από εκεί και πέρα να δούμε πόσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε”.