Μύθου: Στο τέλος «κλειδώσαμε» τη νίκη

467

Με όπλο την έδρα του το Στρατώνι θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία και τη φετινή περίοδο. Οι Χαλκιδικιώτες στο χθεσινό ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας έφτασαν στις τρεις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ένα αποτέλεσμα που τους διατήρησε στη πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής του Στρατωνίου, Δημήτρης Μύθου μίλησε στο «Northbasket» για τη χθεσινή επικράτηση: «Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το ματς ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του, με κανένα από τους δύο συλλόγους να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Περίπου μέχρι το 32’ το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά από εκείνο το σημείο με μία συνεχή μας αντεπίθεση καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία διαφορά ασφαλείας και να «κλειδώσουμε» τη νίκη. Σε μεγάλο βαθμό έμεινα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Στα υπόλοιπα νέα, σήμερα ο σύλλογος έχει ρεπό, με τους παίκτες και τη τεχνική ηγεσία να επιστρέφουν από αύριο για να ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Φιλαθλητικό.

 

Γιώργος Κυπραίος