Μύθου: Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη

396

Μία σειρά δύσκολων αναμετρήσεων έλαβε τέλος τη περασμένη Κυριακή για το Στρατώνι. Οι Χαλκιδικιώτες σε αυτό το διάστημα αντιμετώπισαν συλλόγους που διεκδικούν την άνοδο και έτσι τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Τελευταία ομάδα που αντιμετώπισαν ήταν ο πρωτοπόρος Αίολος Τρικάλων, με τον κόουτς του Στρατωνίου Δημήτρη Μύθου να δηλώνει στο «Northbasket» γι’ αυτό το παιχνίδι: «Ξέραμε εξαρχής ότι είχαμε δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζαμε τη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Παρόλα αυτά πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση και για περίπου 35’ ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Οι παίκτες μου ανταπεξήλθαν πολύ σωστά αλλά στο τέλος η αναμέτρηση κρίθηκε στην εμπειρία των αντιπάλων».

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ηρακλή ανέφερε: «Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα μας είναι πιο βατό. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι στα μέτρα μας. Μία από αυτές είναι ο Ηρακλής τον οποίο αντιμετωπίζουμε το Σάββατο. Οι κυανόλευκοι έχουν ανεβασμένο ηθικό αφού πλέον βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το άγχος το έχουν αυτοί αφού θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για ακόμα μία αγωνιστική η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αστέριου Νουκάρη λόγω των ενοχλήσεων που των ταλαιπωρούν στον αστράγαλο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρού της ομάδας, ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ από τη προσεχή εβδομάδα θα είναι σε θέση να περάσει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

 

Γιώργος Κυπραίος