Μύθου: Να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους

413

Στο Στρατώνι μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαν βαθμολογικές απώλειες στην έδρα τους. Οι Χαλκιδικιώτες τη περασμένη Κυριακή ηττήθηκαν από την Αγία Παρασκευή και έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Στρατωνίου Δημήτρης Μύθου μίλησε στο «Northbasket» γι’ αυτή την αναμέτρηση: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κρίσιμα σημεία του ματς για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Οι αντίπαλοι μας ήταν πιο τυχεροί στο τέλος και έφτασαν στην επικράτηση. Πρέπει να παραδειγματιστούμε από αυτό το αποτέλεσμα για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Σίγουρα «πονάς» όταν χάνει στην έδρα σου».

Όσον αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αίολο Τρικάλων δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αίολος διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σύνολο παικτών και δικαίως βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους».

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τους Τρικαλινούς είναι ο Γιάννης Βασιλειάδης. Ο 28χρονος γκαρντ το τελευταίο διάστημα νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

 

Γιώργος Κυπραίος