Μύθου: Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι

519

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Στρατώνι τη περασμένη Κυριακή. Ο σύλλογος της Χαλκιδικής αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε της Νήαρ Ήστ με 75-71, ένα αποτέλεσμα που το διατήρησε τη πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα της Β΄Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μύθου με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη επικράτηση: «Ήταν ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι όπου και στα 40’ ήμασταν κοντά στο σκορ. Εξαιτίας του ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό άγχος και οι δύο ομάδες παίξανε ελεύθερα, με αποτέλεσμα να γίνει ένα ωραίο ματς. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλους μου τους παίκτες οι οποίοι με ικανοποίησαν από την απόδοση τους. Η νίκη κρίθηκε στα τελευταία λεπτά όπου εμείς παρουσιαστήκαμε πιο σοβαροί και πιο συγκεντρωμένοι και έτσι καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη κατάκτηση ακόμα ένα ροζ φύλλου στην έδρα μας».

Στα υπόλοιπα νέα, λόγω των εκλογών τη προσεχή Κυριακή δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις γι’ αυτό και οι ρυθμοί θα πέσουν αισθητά. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν μόνο τρεις προπονήσεις (σήμερα-Πέμπτη, Παρασκευή), αφού από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα η τεχνική ηγεσία παραχώρησε τριήμερη άδεια για να ξεκουραστούν.

Πάντως ο κόουτς Μύθου για να διατηρήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση τους παίκτες του, προγραμμάτισε για αύριο στις 17:30 εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά.

 

Γιώργος Κυπραίος