Μπουντούρης και Κασουρίδης βρέθηκαν στις ακαδημίες της Κομοτηνής

756

Μια πολύ ευχάριστη και όχι τόσο συχνή εμπειρία περίμενε το πρωί του Σαββάτου τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος μετά από πρόσκληση του συλλόγου παρευρέθηκε στον χώρο προπονήσεων των ακαδημιών.

Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τους Νίκο Μπουντούρη και Νίκο Κασουρίδη, αμφότεροι από τις μεγαλύτερες δόξες του Ελληνικού χώρου με πλούσιο αθλητικό παρελθόν και μεγάλες εμπειρίες από ελληνικούς και διεθνείς αγώνες. Οι δύο αθλητές μίλησαν για πάνω από 45 λεπτά στους μικρούς αθλητές της ακαδημίας μας, μεταφέροντας τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους. Δέχθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή τους σαν μπασκετμπολίστες, την σχέση τους με το σχολείο, το χρόνο ενασχόλησης τους με το μπάσκετ καθημερινά και πολλές άλλες ακόμα, με τους αθλητές να απαντούν με διάθεση. Οι πάνω από 100 μικροί φίλοι του αθλήματος, αλλά και οι πολυάριθμοι γονείς και παππούδες των παιδιών εντυπωσιάστηκαν πράγματι από την ωριμότητα και τον τρόπο που απάντησαν οι πρώην μπασκετμπολίστες.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης μεταφέρθηκαν πολυάριθμα μηνύματα στα παιδιά, όπως η αξία της φιλίας, του συμπαίκτη, της ευγενικής άμιλλας, της αγάπης και της αφοσίωσης στο μπάσκετ. Δεν παρέλειψαν να συνδέσουν τις καλές επιδόσεις στο σχολείο με το μπάσκετ, προτρέποντας τα παιδιά να είναι εξίσου καλοί και στα δύο. Λίγο πριν το τέλος της επίσκεψης, ύστερα από παρότρυνση των παιδιών έδειξαν ένα πολύ μικρό μέρος των ικανοτήτων τους στο μπάσκετ, καλώντας ταυτόχρονα και μικρά παιδιά τα οποία έκαναν μερικά σουτ μαζί τους. Από την πλευρά των ακαδημιών του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα με το σήμα του συλλόγου στους δύο αθλητές. Τέλος, μετά την απαραίτητη και καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφηση με τα παιδιά και τους προπονητές του Γ.Α.Σ Κομοτηνή, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και βγήκαν πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά. Φεύγοντας, έδωσαν την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστεί στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Σύσσωμο, το διοικητικό συμβούλιο και το προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, τον δήμο Κομοτηνής και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν καταρχήν στην πόλη μας τόσο καταξιωμένοι μπασκετμπολίστες, αλλά και ιδιαίτερα να επισκεφθούν την ακαδημία μας. Τα παιδιά, μέσα από τέτοιες ενέργειες μόνο θετικά μηνύματα μπορούν να προσλάβουν και θεωρούμε ότι έτσι συμβάλλουμε σε αυτό που έχουμε ως πρωταρχικό στόχο στην ακαδημία του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή: την δημιουργία χρήσιμων για την κοινωνία ανθρώπων

πηγη:infobasket.gr