Μπουγιουκλή:«Μας δίνει σημαντική ανάσα η νίκη επί του Κεραυνού»

409

Η Τάνια Μπουγιουκλή μιλώντας στο «Northbasket» αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη της Νεοχωρούδας επί του Κεραυνού Αγίου Παύλου (66-68) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών. «Αυτή η νίκη μας απέναντι στον Κεραυνό αποκτά μεγαλύτερη αξία λόγω του ρόστερ του αντιπάλου αλλά και του γεγονότος ότι επετεύχθη εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας «κατάφερε» να δεχτεί 40 πόντους, ωστόσο στο δεύτερο παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια των αθλητών μου δεχτήκαμε μόλις 26 πόντους.

Γενικότερα, ήταν ένας καλός αγώνας για πολύ γερά νεύρα λόγω του ότι και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ. Επίσης, το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση αναμενόμενα γιατί ο Κεραυνός έχει αξιόλογο υλικό με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλές κατηγορίες όπως και εμείς και λογικά ήταν να αγωνίζονται σκληρά. Όλα κρίθηκαν σε λεπτομέρειες».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Νίκης ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Αχιλλέα Τριανδρίας: «Από αυτήν μας τη νίκη πήραμε μία ανάσα για δύο εβδομάδες μέχρι την επόμενη αγωνιστική, λόγω του ρεπό που μεσολαβεί μέχρι τον πολύ κρίσιμο αγώνα που έχουμε στην έδρα μας με τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Είναι αγώνας «κλειδί» για εμάς για να σταθεροποιήσουμε τη καλή μας αγωνιστική κατάσταση. Είναι γυμνασμένη και γρήγορη ομάδα με προσωπικότητα και έμπειρο τεχνικό τον Χ. Χατζόπουλο τον οποίο εκτιμώ. Πλέον μας δίνεται ο χρόνος να ετοιμαστούμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Από Δευτέρα ξεκινάμε ξανά τις προπονήσεις ενώ θα δώσουμε δύο φιλικά για να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι».

Τέλος, σχολίασε την μέχρι στιγμής κατάσταση του πρωταθλήματος: «Στο φετινό πρωτάθλημα οι θέσεις θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν. Έχει καλά ρόστερ με ποιότητα παικτών. Γι΄ αυτό πρέπει να εστιάζω την προσοχή των αθλητών μου, δηλαδή κάθε εβδομάδα ξανά από την αρχή δουλειά στο γήπεδο και μεγάλη προσπάθεια.

Είμαστε όλοι στα ίδια γιατί έχουμε να διανύσουμε μία ολόκληρη σεζόν με αγώνες. Μόλις ξεκινήσαμε. Απλά ήταν έντονα τα συναισθήματα χαράς λόγω της ποιότητας των αντιπάλων».