Μπεχλιβάνης: “Ο κόσμος να είναι ο έκτος παίκτης μας”

459

O αρχηγός του Ηρακλή στο τμήμα του μπάσκετ, Κώστας Μπεχλιβάνης, μίλησε στην εκπομπή “Blue On Air”, του web radio της BlueArena και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το οποίο ξεκινάει την Κυριακή, από την Τούμπα και στο παιχνίδι κόντρα στη ΜΕΝΤ.
Αρχικά είπε: “Είμαστε έτοιμοι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Εχουμε το μυαλό μας στην έναρξη. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, αλλά είμαστε έτοιμοι για τη νίκη.
Για τους στόχους της ομάδας, είπε: “Δεν μαρέσει να μιλάω για συγκεκριμένο στόχο. Αυτός είναι ο πρωταθλητισμός και η κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε και θα παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Δεν έχω δει πολλές ομάδας. Είναι πάντως μία τετράδα ομάδων που θα έχουν υψηλούς στόχους, βάσει ονομάτων πάντα.Για το πρωτάθλημα και τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων, είπε: “Είναι σε καλό επίπεδο γιατί γενικά, με τηn κατάσταση που υπάρχει στο μπάσκετ πολλοί παίκτες κατέβηκαν κατηγορίες και αυτό δυναμώνει την κατηγορία.
Είπε ακόμα: “Ο Ηρακλής δεν είναι ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά καλείται να παίξει εκεί. Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά, έχουμε πολύ καλή οργάνωση και όλα λειτουργούν ρολόι θα έλεγα. Οι διοικούντες κάνουν αρκετά καλή δουλειά.Είμαστε αρκετά καινούργιοι παίκτες. Πρέπει να δεθούμε και έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο σε αυτό το κομμάτι. Ευελπιστώ πως ολοένα θα γινόμαστε και καλύτεροι”.
Για τον κόσμο του Ηρακλή, είπε: “Κάθε ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της. Πόσο μάλλον ο Ηρακλής που έχει μεγάλο αριθμό οπαδών. Ο κόσμος θέλουμε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας. Μακάρι να είναι κοντά μας και να του χαρίσουμε την άνοδο και γιατί όχι σε δύο χρόνια την επιστροφή και στην Α1, εκεί όπου ανήκει το μπάσκετ του συλλόγου”.
Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή συνεχίζεται κανονικά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην ΜΕΝΤ, την Κυριακή (14/10) στις 17:00 (ζωντανή μετάδοση από το BlueArena Web Radio).
Ο Γιάννης Δαμαλής που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση και ο Μιχάλης Καζάκος, ο οποίος έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο χέρι, είναι τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Σήμερα (13/10), στην τελευταία προπόνηση της ομάδας θα εκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας η κατάσταση των δυο καλαθοσφαιριστών και θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστούν στο κλειστό της ΜΕΝΤ.