Μπεχλιβάνης: Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι

676

Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΟΦΗ, στον Πιερικό/Αρχέλαο επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και να κατακτήσουν ακόμα ένα ροζ φύλλο. Η αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά είναι κομβικής σημασίας για τους Κατερινιώτες που θέλουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αρχηγός των ασπρόμαυρων Κώστας Μπεχλιβάνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στο ματς με τους Λαγκαδιώτες. Αναλυτικά: «Στο παιχνίδι του Σαββάτου η νίκη για μας είναι μονόδρομος. Έτσι το βλέπουμε όλοι μας και έτσι θα αρχίσουμε να βγαίνουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Λαγκαδάς έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και γι αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι η ομάδα μας αξίζει να είναι πολύ ψηλότερα και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι με λόγια, αρχής γενόμενης από τον αγώνα του Σαββάτου. Ελπίζω ο κόσμος να δώσει το παρών και εμείς να του προσφέρουμε ένα θέαμα αντάξιο των προσδοκιών του».