Μπεχλιβάνης: Αξίζαμε κάτι καλύτερο

606

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται στον Πιερικό/Αρχέλαο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική. Ο σύλλογος της Κατερίνης παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε το περασμένο Σάββατο, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διεκδίκησης της παραμονής.

Ο κόουτς των ασπρόμαυρων Δημήτρης Γαλάνης, αναφέρθηκε σε αυτή την αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τον αγώνα. Όσοι ασχολούνται ξέρουν. Θα πω μόνο τούτο. Ανταμοιβή του ψεύτικου είναι να ελπίζει, διότι ποτέ δεν έχει αληθινά ζήσει. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Ο αρχηγός του αγωνιστικού τμήματος Κώστας Μπεχλιβάνης δήλωσε με τη σειρά του: «Η ομάδα μας έκανε μια υπερπροσπάθεια στην Κηφισιά, αλλά δυστυχώς, όπως και σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που μας στοίχισε την παραμονή, παρόλο που είχαμε μία δυνατή έδρα. Αυτό που μας μένει είναι μια πικρία γιατί ξέρουμε ότι αξίζαμε όχι μόνο τη σωτηρία, αλλά και μια πολύ καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα».