Μπαξεβάνης: Παίζουμε τα ρέστα μας

500

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ερμή Λαγκαδά από την αρχή της εβδομάδας. Συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών ακολουθούν τέσσερις καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σάββα Ηλιάδη, Χάρη Πλιούκα, Μπάμπη Παρίτση και Σπύρο Λευκαδίτη. Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά, ο δεύτερος στον αχίλλειο τένοντα, ο Παρίτσης έχει πάθει ένα μικρό διάστρεμμα και ο Λευκαδίτης νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Το θετικό είναι ότι η κατάσταση και των τεσσάρων δεν εμπνέει ανησυχία και υπολογίζονται κανονικά για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Λαύριο.

Γι’ αυτό το παιχνίδι μίλησε στο «Northbasket» ο προπονητής του Ερμή, Αντώνης Μπαξεβάνης: «Σαφέστατα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα και αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της. Εμείς από την άλλη παίζουμε τα ρέστα μας αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος μπαίνουμε σε περιπέτειες. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουν το ροζ φύλλο το Σάββατο».

 

Γιώργος Κυπραίος