Μπαξεβάνης: Οπωσδήποτε νίκη με Πιερικό/Αρχέλαο

372

Αποφασισμένοι να αποδείξουν πως η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Αρκαδικό ήταν μία κακή παρένθεση είναι στον Ερμή Λαγκαδά. Οι πράσινοι σε αυτό το ματς ήταν εκτός ρυθμού σε όλη τη διάρκεια και μοιραία γνώρισαν βαριά ήττα με 89-67.

Ο προπονητής του Ερμή Αντώνης Μπαξεβάνης, με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του στο παιχνίδι με τους Αρκάδες: «Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και μας άφησε προβληματισμό για την ευρεία του σκορ. Σε κανένα σημείο δεν μπορέσαμε να μείνουμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης και γενικά δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα αφού είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχω συναντήσει ξανά σε κάποια άλλη ομάδα όπου έχω εργαστεί. Πάντα οι ομάδες μου «χτυπούσαν» όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γενικά δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα και διάρκεια στην απόδοση μας, κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξουμε το συντομότερο δυνατό».

Η προσοχή όλων στο σύλλογο είναι στην αυριανή αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πιερικό/Αρχέλαο. Ο κόουτς Μπαξεβάνης ανέφερε γι’ αυτό το παιχνίδι: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες και ένα εξαιρετικό προπονητή, που σίγουρα αδικείτε από τη τωρινή βαθμολογική της θέση. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες για εμάς. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Η προετοιμασία συνεχίζεται με δύο σημαντικές απουσίες και συγκεκριμένα αφορά τους Νίκο Γκαμούρα και Σάββα Ηλιάδη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Και οι δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για αύριο και η απόφαση για το αν θα αγωνιστούν θα παρθεί κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή.

 

Γιώργος Κυπραίος