Μπαξεβάνης: Μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα

647

Στον Ερμή Λαγκαδά, η σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με την εκτός έδρας ήττα από το Πέραμα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν επισκιάζει την αρκετά καλή φετινή πορεία με την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο προπονητής των πράσινων Αντώνης Μπαξεβάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Northbasket», αναφέρθηκε στη πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο: «Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και υπήρχαν πολλές ειδικές συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Από τη μία το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κατηγορία και από την άλλη το ότι υποβιβάζονταν πέντε ομάδες δυσκόλεψαν το έργο μας. Αυτό μπορεί να έκανε ποιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά μας γέμισε και όλους με άγχος μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη παραμονή μας στη κατηγορία».

Συνέχισε λέγοντας: «Εμείς όλη τη σεζόν σταθήκαμε τρομερά άτυχοι αφού αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τα οποία δεν μας επέτρεψαν να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Σίγουρα αν το αναλογιστούμε αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα ότι παραμείναμε στη κατηγορία, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα. Το θετικό είναι ότι σε αυτή τη μεταβατική χρονιά για το σύλλογο, ενσωματώσαμε πολλά νέα παιδιά κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία. Αυτοί αποτελούν το μέλλον της ομάδας».

Στα υπόλοιπα νέα, χθες το βράδυ η διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά παραχώρησε δείπνο σε παίκτες και τεχνικό τιμ αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο. Η τεχνική ηγεσία για όλη τη τρέχουσα εβδομάδα παραχώρησε ρεπό, ενώ από την άλλη Δευτέρα θα ξεκινήσει η μεταβατική περίοδος προπονήσεων.

 

Γιώργος Κυπραίος