Μπαξεβάνης: Με συγκέντρωση για τη νίκη

390

Με σκοπό να ξεκινήσουν το 2012 όπως ολοκλήρωσαν το 2011, δηλαδή με νίκη θα επιδιώξουν στον Ερμή Λαγκαδά. Οι πράσινοι το προσεχές Σάββατο υποδέχονται τους Ικάρους Σερρών, ένα ματς κομβικής σημασίας και για τους δύο συλλόγους.

Ο προπονητής του Ερμή Αντώνης Μπαξεβάνης, μίλησε στο «Northbasket» για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία έμπειρη ομάδα με παίκτες προσωπικότητες για τη κατηγορία. Οι Ίκαροι παίζουν με τη πλάτη στο τοίχο και θα τα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αφού προέρχονται από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που τους έχουν απομακρύνει από τη κορυφή».

Συνέχισε λέγοντας: «Εμείς από την άλλη έχουμε προετοιμαστεί καλά και με όπλο τη συγκέντρωση θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε και να απομακρυνθούμε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ευελπιστούμε λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού αλλά και του ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι, οι οπαδοί μας να έρθουν στο γήπεδο και να ωθήσουν την ομάδα στη κατάκτηση του ροζ φύλλου».

Για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Γενικά η πορεία μας σε αυτές τις πρώτες 12 αγωνιστικές είναι μέτρια. Στην έδρα μας παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο όχι όμως και στα εκτός. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε μία με δύο περισσότερες νίκες και να ήμασταν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Η προετοιμασία για το ματς με τους Σερραίους συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την αρχή της εβδομάδας. Αμφίβολος παραμένει ο Νίκος Γκαμούρας εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό διάστημα στη μέση. Στα υπόλοιπα νέα σήμερα στις 17:30 στο Λαγκαδά, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση τον Αίαντα Ευόσμου.

 

Γιώργος Κυπραίος