Μπαξεβάνης: Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό

477

Με μοναδικό απόντα τον Μπάμπη Παρίτση θα παραταχθεί στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό/Αρχέλαο ο Ερμής Λαγκαδά. Ο 27χρονος φόργουορντ υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια για να ενισχύσει την ομάδα του.

Για την αυριανή αναμέτρηση με τους Κατερινιώτες, μίλησε στο «Northbasket» ο τεχνικός του Ερμή, Αντώνης Μπαξεβάνης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τους βρίσκουμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που προέρχεται και από σχετικά πρόσφατη αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Συνέχισε λέγοντας: «Επίσης το γεγονός ότι θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο γήπεδο είναι υπέρ τους. Εμείς από την αρχή της εβδομάδας προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, για να αντιμετωπίσουμε κάθε τι που θα προκύψει. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και ξέρω ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος».

 

Γιώργος Κυπραίος