Μπαξεβάνης: Ευχαριστώ και καλή τύχη

502

Δύο ημέρες μετά την αποχώρηση του Αντώνη Μπαξεβάνη από τη τεχνική ηγεσία του Ερμή Λαγκαδά, ο πρώην τεχνικός των πράσινων μέσω γραπτής επιστολής ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τη περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά το τι αναφέρει: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Ερμή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την βοήθειά της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλη η διοίκηση στάθηκε δίπλα στην ομάδα βοηθώντας με κάθε τρόπο και κάνοντας το ανθρωπίνως δυνατό για να πετύχει τους στόχους της. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Επίσης ευχαριστώ πάρα πολύ τους άμεσους συνεργάτες μου Στέφανο Πέρκο και Σταύρο Ευγενιάδη για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν, δουλεύοντας ακούραστα και προσπαθώντας να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην επίτευξη του στόχου. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για τη συνεργασία τους, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια δύσκολη εποχή για το άθλημα. Τους εύχομαι καλή τύχη.

Τέλος ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ερμή για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και την στήριξη που παρείχαν σε μένα και την ομάδα. Τιμή μου που εργάστηκα για δεύτερη φορά σ’ αυτόν το σύλλογο. Ο δρόμος για την Ιθάκη είναι τελικά που μένει αξέχαστος. Αυτός είναι πια το βασικό κίνητρο σε μια ρομαντική εποχή όπου επιστρέφει το μπάσκετ. Η προσπάθεια, η αγωνία, η πίεση, η αλλαγή συναισθημάτων και τελικά η ικανοποίηση και η χαρά από την επίτευξη του στόχου. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που έρχονται σε δεύτερη μοίρα και θα ξεχαστούν γρήγορα».