Μπαλλά: «Αποδείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

210

Οι Δαναοί Άργους κέρδισαν με 52-51 εκτός έδρας την Άμιλλα Περιστερίου, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 Γυναικών και η αρχηγός των νικητών, Νικολέτα Μπαλλά, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Woman to Woman» του EOK WebRadio με την Μαριάννα Αξιοπούλου και Εβίνα Μάλτση. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τη νίκη επί της Άμιλλας Περιστερίου: «Μετά τη νίκη με την Αγία Παρασκευή στη 13η αγωνιστική, ενώ νιώθαμε αυτό που περπατούσαμε σαν να έχουμε 100 κιλά βάρος στην πλάτη μας, είπαμε ότι ναι υπάρχουμε, ότι επιτέλους αποδείξαμε πως μπορούμε και δεν έχουμε ξεγραφτεί από τον χάρτη. Όσον αφορά τη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής. δε μπορέσαμε να τη χαρούμε, πιο πολύ είπαμε ότι το πήραμε στο τέλος και ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε, πάμε να δούμε τώρα και το επόμενο».

Για το πόσο είχε ρίξει την ψυχολογία τους η ήττα από τον Προμηθέα την 1η αγωνιστική: «Συνήθως εγώ είμαι η έκρυθμη με τα αποτελέσματα, οπότε με το που τελείωσε το ματς με τον Προμηθέα απλά γύρισα βλέποντας, πολύ στενοχωρημένη, την διοίκηση και τους είπα “Είναι το αποτέλεσμα που θα μας κοστίσει και θα μας κυνηγάει σε όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος”. Ήρθαν πολλές ομιλίες, να μπαίνουμε στα αποδυτήρια, να μιλάμε μεταξύ μας, να αναλύουμε. Προσπαθήσαμε να το αφήσουμε πίσω. Μας πείραξε πάρα πολύ πέρα από τον Προμηθέα και η ήττα με την Άμιλλα Περιστερίου μέσα μας, γιατί έχουμε μάθει πάντα, ειδικά πέρσι που είχαμε πιο πολύ κόσμο, να έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα και ξέραμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα το οποίο θα μας στοιχήσει. Η ψυχολογία ήταν για πολύ καιρό πεσμένη».

Για το τι έχει αλλάξει στους Δαναούς: «Ξεκινήσαμε πολύ χάλια. Αναρωτιόμασταν τι κάνουμε πολύ λάθος φέτος που δεν το είχαμε στα προηγούμενα χρόνια, γιατί πάντα τερματίζαμε μέχρι την 4αδα. Κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε προπονητή, συνεχίζαμε να μην κερδίζουμε. Αναρωτιόμασταν γιατί να μπαίνουμε στα αποδυτήρια με μεγάλες διαφορές στο ημίχρονο και βγαίνοντας στο 2ο ημίχρονο έχουμε ομαδικό… error. Δεν ήμασταν μια και δύο, λες και παίζαμε σε άλλο γήπεδο. Ήρθαν όμως τα αποτελέσματα και για κάποιον πολύ περίεργο λόγο ήρθαν όλα τα αποτελέσματα κερδίζοντας τους πρώτους. Δηλαδή συνεχίζαμε να χάνουμε από ομάδων των πιο κάτω θέσεων, μέχρι που πιστέψαμε πως έχουμε μια… μπασκετική ανωμαλία και όποτε είμαστε “κολλημένες” με την πλάτη στον τοίχο δρούμε καλύτερα».