Μπακαβέλος: «Επιστέγασμα της προσπάθειάς μας» (pics)

592

Οι Τιτάνες Παλαμά κατέκτησαν τον τίτλο στον περσινό 1ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής, με το Βάιο Μπακαβέλο να κάνει λόγο για επιστέγασμα της προσπάθειάς τους που ξεκίνησε εν έτει 1979.

Στο περιθώριο της κλήρωσης για την κατάρτιση του προγράμματος στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου, έγινε και η απονομή του τροπαίου στους Καρδιτσιώτες. Ο πρόεδρος του Δ.Σ., με δημόσιο μήνυμά του, μοίρασε τα συγχαρητήριά του σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίες κι ευχαρίστησε άπαντες για την προσπάθεια και τη στήριξή τους.

Όπως έγραψε, μέσω Facebook, ο Βάιος Μπακαβέλος: «Μια ιστορική ημέρα για τον σύλλογό μας. Είχα την τιμή να παραλάβω το κύπελλο του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 1979 και πήρε σάρκα και οστά, 38 χρόνια μετά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της διαδρομής. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές και τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, και μάλιστα σε χρόνια δύσκολα, ανήκει σε όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που στήριξαν οικονομικά αυτή την προσπάθεια».

 

Πηγή: basketa.gr