Μπαίνει χειρουργείο η Κατωπόδη

1142

Την απόφασή της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο δημοσιοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Εύα Κατωπόδη, διευκρινίζοντας επίσης και κάποια πράγματα για τον τραυματισμό της.

Αναλυτικά: «Έχουν υποθεί πολλά σενάρια για το τι μου συμβαίνει και δεν παίζω…Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω τα πράγματα όπως έχουν!!!

Αρχικά, οφείλω να πω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, για την στήριξη και την άψογη συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα, πριν και μετά τον τραυματισμό μου!

Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους “γιατρούς, φυσιάτρους, φυσιοθεραπευτές, βελονιστές και πολλούς ακόμη” για την προσπάθεια τους να με κρατήσουν σε ενεργό δράση! Τα προβλήματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο, όπου τραυματίστηκα, αρχικά στον αστράγαλο και μετά στο γόνατο, και εκ τοτε καταβάλλω τεράστια προσπάθεια να παίξω παρά τον πόνο που ένιωθα!

Η ολόσωστη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ με έκανε να προσπαθώ ακόμη περισσότερο να βοηθήσω την ομάδα μου και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που είχε εξ αρχής από μενα! Στα δύο τελευταία ματς που έπαιξα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έπαιζα χωρίς χιαστό, όμως επειδή πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αποφάσισα να κάνω χειρουργείο!

Υ.Γ. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους φίλους μου που με ανέχτηκαν όλο αυτό το διάστημα γιατί η γκρίνια μου ήταν μεγάλη και τα νεύρα μου ακόμη περισσότερα…».